Gdje sam?

VIV KOORDINATORICA 2015.: Tea Vidović

Tea Vidović djeluje kao koordinator volontera posljednje četiri godine u Centru za mirovne studije i svojim je radom dala vrijedan doprinos zajednici volontera u Hrvatskoj. Tea je od svog dolaska u Centar za mirovne studije, nakon završenog studija sociologije, pokazala visoku motivaciju, snagu i odlučnost u kvalitetnoj koordinaciji velikog broja volontera koji su angažirani u području pružanja podrške tražiteljima azila i izbjeglicama u Hrvatskoj kroz razne vrste integracijskih, obrazovnih i kulturnih programa.

Posljednjih je godina svojom kreativnošću doprinijela razvoju inspirativnih programa koji su animirali veliki broj volontera i izbjeglica, poput integracijskih radionica, migrantskog zbora, objave 'Šarenih priča' i mnogih drugih. Ovom kampanjom odaje se priznanje Teinom višegodišnjem posvećenom radu u jačanju duha volonterstva i solidarnosti u društvu.

Tea živi svoje vrijednosti i dosljedna im je. To ulijeva povjerenje u zajedničkom radu. Iznimno je kreativna i organizirana. Zadovoljstvo je s njom razmjenjivati ideje i zajednički ih graditi. Osobito mi je drago s njom razmjenjivati ideje kako raditi na osobnom i društvenom razvoju istovremeno težeći istome: miru, nenasilju i solidarnosti.

U ime Centra za mirovne studije,
Emina Bužinkić, članica Izvršnog odbora


Kada smo njene volontere pitali da nam kažu nešto o njoj, rekli su:

Ona je žena koja se puno druži, radi i putuje.

Fantastična i snažna koordinatorica koja mari za ljude oko sebe.

Potiče nas na osobni razvoj.

Tea vidi čovjeka i njegove potrebe.

Pozitivna, puna pomoći i inspirativna!


Fotografija: Hrvatski fotosavez