Gdje sam?

VIV KOORDINATORICA 2015.: Marija Mažić

Naša kolegica Marija Mažić radi u Domu za odgoj djece i mladeži Zagreb, Dugave u Odjelu dijagnostike, prihvata i tretmana na poslovima odgajatelja te je ujedno i koordinatorica volontera. Marija je već na prvom razgovoru na natječaju za vježbeničku praksu na sve nas ostavila prekrasan dojam, a sve to je i potvrdila u izvršavanju svojih obveza. Vrlo je savjesna, odgovorna, stručna i kompetentna. Sve ono što krasi našu uvijek nasmiješenu Mariju može se vidjeti iz onog što o njoj kažu kolege i volonteri.

Pavao Šimundvarac, psiholog suradnik

Marija je otvorena, pristupačna, uvijek pozitivna i optimistična. Zaljubljena u posao koji obavlja, stručna i dosljedna, a ujedno veoma kreativna, maštovita i puna pravih ideja. Zapravo - Marijina hiperaktivnost, neumornost i nepokolebljivost izniman su pokretač u poslu kojeg obavlja, a nama volonterima odlična motivacija i poticaj!

Tea Juričić, volonterka

Marija je vrlo simpatična zbog čega joj je lako prići i s njom ostvariti odnos. Uz to, ona je je srdačna, nasmijana i odlična u radu s mladima. Ona je sunce naše!

Ivana Đurek Sentinšek, socijalni radnik

Marija je:
- širokog osmijeha
- vedrog pogleda
- velikog srca
- topla i uvijek tu kad ju netko treba
- srdačna i otvorena
- ponekad dječje naivna
- nadasve poštena i neiskvarena

Gordana Babić, voditeljica Odjela

Fotografija: Hrvatski foto savez