Gdje sam?

VIV - Jelena Tamindžija

Jelena Tamindžija (23) je uspješno završila jesenski program volontiranja od 29.08.2011. do 04.12.2011. u Laubi - Kući za ljude i umjetnost u Zagrebu.

Jelena Tamindžija je primljena u Laubin program volontiranja zbog visoke motivacije i želje da zajedničkim radom unaprijedi funkcioniranje Kuće.
Uvijek srdačna, Jelena se u jesenskom programu volontiranja iskazala kao autor mnoštva tekstova vezanih uz radove iz Zbirke Filip Trade. Velika ljubav, ujedno i zavidno poznavanje suvremene hrvatske umjetnosti, najviše je došla do izražaja prilikom stručnih vodstava koja je održavala kako na hrvatskom, tako i na jednako zanimljiv način na engleskom jeziku.
Osim svakodnevnih administrativnih poslova vezanih uz pult, Jelena je započela sustavnu reorganizaciju Laubine knjižnice, te je kao web wizard svakodnevno nadograđivala Laubinu web stranicu, osiguravajući dostupnost točnih i lektoriranih informacija.
Bilo je istinsko zadovoljstvo raditi s osobom ovako pozitivnog duha, čija je prisutnost doprinijela ugodnoj radnoj atmosferi naše Kuće.
Jeleni želimo mnogo uspjeha i sreće u daljnjem stručnom usavršavanju i najtoplije ju preporučamo za daljnje suradnje te čvrsto vjerujemo u njezine kvalitete.
Željeli bismo joj čestitati na uspješnom sudjelovanju u programu volontiranja, te joj poželjeti svako dobro u daljnjem radu.


Vanja Žanko, Kustosica Zbirke Filip Trade i predsjednica udruge Lauba