Gdje sam?

VIV - Ivana Bertić

Ivana Bertić (27) je uspješno završila zimski program volontiranja u Laubi - Kući za ljude i umjetnost od trajanju od 28.11.2011. do 04.03.2012.

"Već u samom početku rada u Kući pokazala je zavidan interes za uvid u način funkcioniranja Kuće, te je svojim zalaganjem i marljivim radom profesionalno predstavljala Laubu njezinim posjetiteljima i prijateljima.
Uz izvršavanje svakodnevnih administrativnih obaveza na pultu, Ivana se iskazala i kao Laubin Facebook administrator; svakodnevo se brinula za fotodokumentaciju događanja u Laubi, te je dovitljivim načinom pisanja doprinijela Laubinom rastu na ovoj društvenoj mreži.
Ipak, njene najveće kvalitete, odgovornost, točnost i marljivost najviše su došle do izražaja tijekom višemjesečnih priprema za izložbu Neo N.O.B. Ivana Fijolića. Sudjelujući u organizaciji kao jedna od kustosica omogućila je besprijekorno funkcioniranje čitave izložbe, bilo da se radilo o odnosima s javnošću ili organizaciji tehničkog segmenta izložbe.
Bila nam je iznimna čast imati ovakvog člana tima.
Ivani želimo mnogo uspjeha i sreće u daljnjem stručnom usavršavanju i najtoplije ju preporučamo za daljnje suradnje te čvrsto vjerujemo u njezine kvalitete.
Željeli bismo joj čestitati na uspješnom sudjelovanju u programu volontiranja, te joj poželjeti svako dobro u daljnjem radu."

Vanja Žanko, Kustosica Zbirke Filip Trade i predsjednica udruge Lauba