Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Kako sam počela volontirati

Jedno dulje životno razdoblje sam se vrtila u krug, sve mi je bilo nekako isto, predvidivo. Dnevni raspored mi je bio natrpan, ispunjen poslom, obvezama, druženjima, no nešto mi je nedostajalo. Nije mi bilo dosadno, no osjećala sam prazninu. U razgovoru s jednom osobom, dobila sam usmjerenje da bih mogla negdje volontirati s djecom. Super, mislila sam, ali pojma nisam imala gdje. I nije mi bilo jednostavno odvojiti dodatno vrijeme za volontiranje.

Nedugo nakon toga prijatelj je slavio rođendan. 

 
Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

Petra2406Laura BivamilakovicJabbaTheHutMirna1ljakovacMaja BrlekSaraagripdfosnerJasna ŠimunićIvona777evelinaStjepan91nivesssDegiacintomarija.mlho_laLupkaTamaraDamMonika555jtud7veljača 84sonjakunstekkarlo92MarinaDNika PericsoshysonjonjoandrejamernapiletamarelakatieiNESHspanjictanja.djurisevicZlataAna Vidovićzokica73Nina Z.dalija1992petravpsokolar5srećkasamtingbearhtmaTondrinessa :)iva_19.9marcela.1Svi profili