Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Kako sam počela volontirati

Jedno dulje životno razdoblje sam se vrtila u krug, sve mi je bilo nekako isto, predvidivo. Dnevni raspored mi je bio natrpan, ispunjen poslom, obvezama, druženjima, no nešto mi je nedostajalo. Nije mi bilo dosadno, no osjećala sam prazninu. U razgovoru s jednom osobom, dobila sam usmjerenje da bih mogla negdje volontirati s djecom. Super, mislila sam, ali pojma nisam imala gdje. I nije mi bilo jednostavno odvojiti dodatno vrijeme za volontiranje.

Nedugo nakon toga prijatelj je slavio rođendan. 

 
Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

hrmiholicTeaKoncuratsarasaraFStanicrudyInsegnanteMAKS8dijetecvijecarudiiBertanjolialerim185mmimmiBlakz92ewaEmilija RagužMatea.rosicdalmacijasuzanamZokislavHigh_VoltageSuzana StankovićNikolaKdr.helenadi_diivonahlavatyMladi.isusLea Pavkovićninalekicnatasasojcicrocco337EniVedaDavidzoyaPetra ZoricaAndrea1810lucijamatasinpumpkinboyzrinkaaa24saravucilovskiIvona312Marija BlažekovićAna Subotićmaandjelmeg.Lucci VareninaEmilySigirAnaTomsicgoran112Vjeko27Anamarija.ZgJeje1991Svi profili