Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

VIV: Volonterski Oskar 2018: Helena Gabriel

HELENA GABRIEL pokazuje „koliko je malo potrebno da druge ljude učinimo sretnima“. Svojim djelovanjem u Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka sudjeluje kao pratnja oboljelima od malignih bolesti i daje im potporu u teškim trenutcima.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

gordana.jakupovic@gmail.comMikacobicangradaninmelita30.06josipzgb92Blueberry93EnitdaisyBlipi328markozitaSaša CvjetičaninjapulaMarija.RacicNina1513tikilikiUraniaEdita33mario_msaanjaVlasacsara1306romicaBarbara ČaićSivkicaKristian345LisabethInteristaVkIvana Sktinanje4t43Doroteja BenkojasmincekSoficvidicsakalabaKlarazebadstance3carlitaMarijaBagaricLuna LaPlanteMirta2065danijelkJosipa PilićlukajdaniellabrunompralasMoneeZlatkaCRuba85TeaPSvi profili