Gdje sam?

VIV Actions 2020

U sklopu riznice pokrenuli smo kampanju “Very Important Volunteers“ - VIV Actions 2020. Cilj kampanje je promovirati i podijeliti žive i stvarne akcije koje usprkos ovim teškim vremenima svjedoče zajedništvu, solidarnosti, odgovornosti i humanosti pojedinaca i grupa ljudi iz našeg okruženja. 

VIV kampanja je mali način velike zahvale svim pojedincima, inicijativama i organizacijama koje nisu ustuknule pred izazovima krize, već su hrabro, smjelo i s veseljem krenule graditi bolji svijet onda kada je najteže. 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u kampanji vlastitom Very Important Volunteers pričom, bilo da se radi o Vašoj organizaciji, ili inicijativi građana u Vašoj lokalnoj zajednici. Za više infomacija o sastavljanju i objavi VIV priče, javite se na mail: informirajse@vcz.hr

Kažimo zajedno jedno veliko hvala volonterima, inicijativama i organizacijama diljem središnje Hrvatske koji su pokazali solidarnost i humanost onda kada je to bilo najteže. Veselimo se Vašim VIV pričama i upoznavanju Vaših Very Important Volunteers!

Pročitajte