Gdje sam?

We love local - platforma koja nas povezuje

U situaciji kada je mogućnost zaraze velika te je opravdano i potrebno poštivati mjere fizičkog distanciranja, svi tražimo brza i učinkovita rješenja koja mogu pomoći u normalizaciji svakodnevice. We Love Local  hvalevrijedan je pokušaj pronalaska konkretnog načina pomoći malim domaćim proizvođačima, ali i drugim građanima.

Preko nove platforme Welovelocal.hrgrađani mogu naručiti svježe i domaće proizvode od hrvatskih poljoprivrednika, poduzetnika, domaćih proizvođača i prerađivača. Uz to, We love local platforma aktivno stvara mrežu korisnika i volontera, omogućavajući normalniju svakodnevicu građanima koje je novonastala kriza najviše ugrozila.

„Ujedinili smo se kako bismo povezali sve kojima je trenutno potrebna pomoć oko proizvodnje, dostave i kupovanja prave hrane. Ovom platformom omogućujemo naručivanje dobre, svježe, domaće hrane. Tu su proizvodi od hrvatskih poljoprivrednika, uzgajivača, proizvođača, poduzetnika i prerađivača. Cilj je da kupac od kuće može kupiti kvalitetne domaće proizvode i da mu se ti naručeni proizvodi dostave na kućni prag u najkraćem mogućem roku, kako bi zadržali svježinu i kvalitetu.

Činiti dobro naš je glavni motiv koji će u projekt pozvati i sve one tvrtke i institucije čija je vrijednost činiti dobro. Ako ste uzgajivač ili prerađivač hrane, ako ste poduzetnik ili tvrtka koja nam može ponuditi domaće, svježe i dobre proizvode, pridružite se projektu Welovelocal.hr. Ako želite sudjelovati u projektu kao volonter, posjetite Welovelocal.hr i prijavite se za one koji su spremni pomoći. Ako vam je potrebna pomoć, poželite da netko kupi za vas u trgovini ili ljekarni, ako trebate nekoga da prošeta vašeg četveronožnog prijatelja… Vjerujemo da ćemo moći pronaći vašeg pomoćnika.“

Portal We love local otvorio je rubrike „Za sve koji su spremni pomoći“ i „Za sve koji traže pomoć“, za volontere i korisnike. U ova teška vremena povezuje nas slogan 'Činiti dobro' i zato nam je drago podijeliti ovu divnu priču koja nas povezuje i čini jačima!

 

Izvor:

http://www.journal.hr/lifestyle/gastro/welovelocalhr-we-love-local-portal-platforma-gastronomija/