Gdje sam?

Kino Tuškanac je online!

Kino Tuškanac, u suradnji s online servisom MUBI, svojoj publici nudi jedinstvenu priliku - tri besplatna mjeseca na toj online platformi, koja svakodnevno nudi 30 antologijskih, klasičnih, zaboravljenih, neovisnih, suvremenih, 'arthouse' filmova. Potrebna je samo prijava se na newsletter Kina Tuškanac, koja je ponuđena na njihovoj web stranici http://kinotuskanac.hr.

Kino Tuškanac svojoj publici nudi besplatan pristup mnogim antologijskim, klasičnim, zaboravljenim, neovisnim, suvremenim, 'arthouse' filmovima u periodu od 02.04. do 03.07.2020. Projekt je ostvaren u suradnji s online platformom MUBI koja je specifična po tome što svakoga dana odabire po jedan novi film koji postaje dostupan za gledanje cijeli mjesec, te na taj način pretplatnici uvijek imaju izbor od 30 filmova koje mogu pogledati bilo kada u roku od mjesec dana.

Posjetitelji kina Tuškanac MUBI-ju će moći pristupiti uz pomoć pristupnog linka koji će dobiti putem newslettera kina. S obzirom da je besplatni period već počeo, već početkom travanja je svima koji su se prijavili na newsletter bio poslan mail s detaljnim informacijama o registraciji i korištenju platforme, a potom i još u nekoliko navrata za sve koji su se kasnije nastavili prijavljivati na newsletter. No zbog neočekivano velikoga interesa, prilagodili su način komuniciranja te za sve one koje se naknadno prijave, sve informacije dobiju na linku https://bit.ly/2JOMDjJ.

Kino Tuškanac je već neko vrijeme zatvoreno, kao i sva ostala kina u Hrvatskoj i svijetu, a nakon potresa je i oštećeno te će se po završetku pandemije, a prije ponovnog otvaranja trebati izvršiti nekoliko zahvata i popravaka kako bi zgrada dobila dozvolu za uporabu. Ovo je svima prilika za privremenu zamjenu odlaska u kino i uživanje u velikom izboru filmova koje nude, a ujedno i podrška radu kina Tuškanac koji nam sve godine neumorno donosi filmske poslastice iz cijeloga svijeta.

Volonterka-novinarka: Angelina