Gdje sam?

Kupnjom slika donirajte sredstva za pomoć ženama žrtvama nasilja

Kupnjom slika umjetnice Andree Resner donirate sredstva udruzi Domine za pomoć ženama žrtvama nasilja i žrtvama obiteljskog nasilja izazvane pandemijom koronavirusa! 

Umjetnica Andrea Resner, čije radove možete pogledati na njezinom Instagram profilu, pokrenula je inicijativu za prikupljanje novčanih sredstava za pomoć ženama žrtvama nasilja i žrtvama obiteljskog nasilja, povećanog uslijed pandemija koronavirusa. Andrea je za prodaju izdvojila čak 46 svojih radova - printeva digitalnih grafika „Moon Atlantis“.

Prodaja se odvija isključivo putem donacija, od čega 50% svake donacije ide udruzi. Potpisane i zapakirane grafike vam stižu poštom na kućnu adresu, a umjetnica pokriva troškove poštarine. Svatko može ponuditi donaciju unutar svojih trenutnih finacijskih mogućnosti, i nijedan iznos nije premalen. Ipak, bilo bi poželjno da je minimalan iznos barem dvostruki iznos poštarine (50% poštarina : 50% Domine), a sve preko toga je više nego dobrodošlo. Za kupnju svog primjerka grafike kontaktirajte Andreu na mail andrearesner@gmail.com ili na njen instagram profil.

Pozivamo i sve ostale umjetnice, umjetnike i kreativce koji se žele priključiti akciji da se jave na mail andrearesner@gmail.com.