Gdje sam?

Sportska akademija Mali sportaši

Karašička 35
10000 Zagreb
T: 091 600 7147
E: goran [at] malisportasi.hr
URL: malisportasi.hr

Sportski vrtić bio nam je zvijezda vodilja prema našem cilju - uvođenje sporta u vrtiće kao korak prema zdravom načinu života. Dječji osmijeh na sportu, najveće nam je priznanje za kvalitetan rad.


DŠR "Mali športaši" registrirani su 2005.g. kao udruga za provođenje kratkog sportskog programa namijenjenog djeci predškolskog uzrasta.

Program koji provode stručne osobe nije usmjeren na "stvaranje vrhunskih sportaša" i ranu specijalizaciju, već na poticanje optimalnog i cjelokupnog razvoja djeteta.

Smatramo da uvođenjem sporta u vrtiće pridonosimo psihofizičkom razvoju djeteta , razvoju kreativnosti, osjećaja zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika.

Promicanje zdravog načina života, stjecanje pozitivnih navika te popularizacija rekreativnog bavljenja sportom općenito naši su temeljni ciljevi.

Kako je nasilje na sportskim terenima i oko njih, sve veći problem, od najranije dobi pružamo djeci primjereni model sportskog ponašanja koji pretpostavlja nultu toleranciju na nasilje!

Poštujući načelo društvene odgovornosti od osnutka radimo na unapređenju odnosa s roditeljima, polaznicima, djelatnicima, javnosti, ali i sa zajednicom unutar koje djelujemo.

Izdvojeni projekti