Gdje sam?

CPSA (Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske)

Ante Kovačića 1
10000 Zagreb
E: phc.cpsa [at] gmail.com
URL: https://usfmbh.wixsite.com/cpsa

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) s ciljem unapređenja studentskog života i osjećaja zajedništva među kolegama svih godina studija. Punopravni je član europske (EPSA) i svjetske (IPSF) zajednice studenata farmacije. CPSA je jedina udruga u Republici Hrvatskoj koja zastupa interese studenata farmacije i medicinske biokemije.
Kao najveće projekte ističemo programe studentskih razmjena. Organiziramo Virtual PharmaCon, virtualni kongres, prvi takve vrste među studentima farmacije i medicinske biokemije na svijetu.
Imamo tri natjecanja: Natjecanje u kliničkim vještinama, Natjecanje u marketinškim vještinama i Natjecanje u konzultacijskim vještinama.
Javnozdravstvene kampanje jedno su od naših najvažnijih djelovanja. Vrlo smo ponosni na našu prvu potpuno samostalnu javnozdravstvenu kampanju pod nazivom #SrušimoStigmu. Sama inicijativa potekla je od nekolicine studentica naše Udruge s ciljem destigmatizacije psihičkih poremećaja i osoba koje boluju od istih. CPSApunčić je naša druga javnozdravstvena kampanja kojom učimo djecu kako pravilno prati ruke.

Izdvojeni projekti