Gdje sam?

Hrvatsko udruženje za klasičnu homeopatiju

Trdice 43
10 000 Zagreb
T: 098 382 439
E: gogulina7 [at] gmail.com
URL: www.homeopatija-huklah.hr

Hrvatsko Udruženje za Klasičnu Homeopatiju osnovano je 2002. u Zagrebu, kao neprofitna udruga koja okuplja homeopate, ali i korisnike homeopatije.
Mnogo je ciljeva kojima se udruga bavi, a najvažniji cilj nam je približiti homeopatiju širokom građanstvu, educirati ga, informirati, potaknuti ga na razmišljanje i na korištenje homeopatske terapije, kao neškodljive i svima dostupne.
U našim nastojanjima da se još više približimo našim sadašnjim korisnicima i onima koji će to tek postati želimo ukazati na drukčiji pogled na zdravlje, liječenje i općenito životni stil, čime će zainteresirani korisnici kontaktirati i dobiti detaljnije savjetovanje od stručnjaka iz područja klasične homeopatije. To su informacije koje mogu pomoći zainteresiranima da budu neovisniji i slobodniji od klasičnog zdravstvenog sistema, da sami preuzmu odgovornost o sebi i svom zdravlju.
U tom smislu organizirali smo niz predavanja, seminara za homeopate, ali isto tako i za građanstvo, kao krajnje korisnike.
Često puta smo gostovali na državnoj televiziji u popularnim emisijama kao što je Dobro jutro Hrvatska, na radio postjama, raznim tiskovinama: Mama i beba, Večernji list i dr.

Izdvojeni projekti