Gdje sam?

Zagrebački ragbi savez

Savska cesta 137
10000 Zagreb
T: 01 6431052
E: ragbi [at] zgsport.hr
URL: zagrebackiragbisavez.hr

Zagrebački ragbi savez želi kroz svoje programe poticanja uključivanja u sport građana, s posebnim naglaskom na djecu i mladež, kontinuirano ulaganje u razvoj mlađih sportaša i stvaranje široke osnove za ragbi sport i vrijednosti koje on promovira(integritet, strast, solidarnost, disciplina i poštovanje) postići da ragbi u gradu Zagrebu bude u 5 najpoželjnijih sportskih kolektiva u koje roditelji žele upisati svoju djecu, te koje biraju mladi kao sportsku aktivnost za vrijeme studija.

Nastavili smo s provođenjem programa Get into Rugby koji ima za cilj popularizaciju ragbija kroz sportsku poduku u osnovim školama, školska natjecanja, te Get into Rugby festivale. Podršku za naše projekte školskih natjecanja imamo i od engleskog ragbi saveza(RFU) kroz Unity projekt u kojem je Zagrebački ragbi savez partner, te u sklopu kojeg su u rujnu 2014. g. predstavnici RFU posjetili Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Kao ekstenziju GIR programa na studentsku populaciju, nastavili smo angažman na razvojnom projektu ''Ragbi na fakultetu''u sklopu kojeg smo nastavili suradnju na fakultetima. Konačni cilj je održavanje natjecanja zagrebačkih fakulteta koje će upotpuniti već dvije godine održano natjecanje između hrvatskih sveučilišta u ragbiju 7, te pozitivno ozračje nakon uspješnih Europskih sveučilišnih igara u kojima smo surađivali s brojnim volonterima iz Europskih zemalja.

Izdvojeni projekti