Gdje sam?

UDRUGA PROFESOR BALTAZAR

Bosanska 1
10000 ZAGREB
E: volonter [at] professor-balthazar.com
URL: www.znanstvenipiknik.com

Udruga Professor Balthazar osnovana je radi poticanja razvoja kreativnosti, inovativnosti i znanja kod djece i mladih, učenika studenata i znanstvenika.
Ciljevi udruge Profesor Baltazar su doprinos razvoju znanja i inovativnosti, poticanje stvaralaštva i kreativnosti i promocija održivog razvoja putem programa znanja i inovacija u bazičnim i primijenjenim znanostima, projekata stvaralaštva i kretivnosti u umjetničkim područjima i kulturi, te programa održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja.
Udruga želi zajedno s javnim i privatnim sektorom potaknuti partnerstvo na raznolikim projektima koji su društveno korisni za djecu i mladež. Odlučni smo osigurati održivost, te punu tranparentnost i maksimalnu učinkovitost aktivnosti Udruge za dobrobit djece i mladeži.
Udruga služi i kao platforma za okupljanje pozitivnih snaga u društvu u cilju stvaranja ozračja opće društvene odgovornosti, opredijeljenja za održivi razvoj i odgoj djece u skladu s pozitivnim vrednotama poštenja, ljubavi i povjerenja te vrednovanje znanja i truda što su i vrijednosti koje promiče Profesor Baltazar kao društveno odgovorni brand.

Izdvojeni projekti