Gdje sam?

Institut za stručno usavršavanje mladih

Kvaternikova ulica 18
10 000 Zagreb
T: -
F: -
E: luka.bogdan [at] gmail.com
URL: www.isum.hr

Institut za stručno usavršavanje mladih (ISUM) je neprofitna organizacija osnovana 2010. godine s ciljem unaprjeđenja položaja mladih u društvu. Osmišljavamo nove programe za mlade, ulažemo u razvoj ljudskih potencijala za mlade te promičemo socijalno poduzetništvo kod mladih.
ISUM se sastoji od mladih, motiviranih i stručnih osoba koji prepoznaju probleme s kojima se mladi susreću u društvu i potencijale s kojima mladi raspolažu.
Konstantno radimo na poboljšanju njihova položaja u društvu, socijalnom uključivanju te aktivaciji mladih kako bi postali aktivni pokretači društvenog razvitka. Posebno smo usmjereni na problem nezaposlenih mladih u društvu te sukladno s time planiramo programe i projekte koji će osnažiti njihov položaj u društvu te poboljšati šanse za pronalazak željenog zaposlenja.
Naš je cilj motivirati, ohrabriti i osnažiti mlade osobe koje će svojim idejama, znanjem, vještinama i energijom unaprijediti društveni razvitak te prevenirati i smanjiti probleme s kojima se mladi susreću.

Nema povezanih projekata.