Gdje sam?

Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova "Mos Croatia Spaceport"

Boškovićeva 13A
10000 Zagreb
E: azra [at] moscroatia.com
URL: www.moscroatia.com

Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova (da, da - uistinu se radi o HR varijanti naziva Star Wars!) "Mos Croatia Spaceport" - zapravo je samo legalizirana forma okupljanja istomišljenika - Star Wars fanova.
https://www.moscroatia.com/uclanjenje


Kako postati članom Udruge?

OBRAZAC ZA UČLANJENJE

Jednostavno - ispunite obrazac na adresi www.moscroatia.com/uclanjenje, nakon toga stiže potvrda na mail i daljnje upute. Godišnja članarina iznosi sto kuna, u zauzvrat dobivate:

1. personaliziranu Star Wars člansku iskaznicu
2. lightsaber privjesak za ključeve
3. unikatnu Star Wars naljepnicu
4. pristup cjelokupnoj knjižnici Udruge
5. poziv na godišnji Senat udruge i sva ostala okupljanja
6. popuste u trgovinama partnera
7. mogućnost narudžbe majici

Godišnja članarina vrijedi za period od 12 mjeseci od dana uplate godišnje članarine ili od trenutka uplate prve mjesečne rate odnosno članarina se NE plaća za tekuću godinu, tako da nema bojazni da će itko učlanjenjem krajem godine biti zakinut.

Za potencijalne članove slabijeg materijalnog statusa (obično su to mlađi članovi) omogućeno je dobivanje statusa pripomažućeg člana, čime se dobivaju sva prava i obveze punopravnog člana, ali takav će član godišnju članarinu otplatiti korisnim radom za Udrugu (učestvovanje u projektima pojedinih članova Udruge vezanim uz aktivnosti Udruge, lijepljenje plakata, dijeljenje letaka i sl. - u skladu sa vremenskim i psihofizičkim mogućnostima pojedinca).

Izdvojeni projekti