Gdje sam?

Udruga Bacači sjenki

Bosanska 10
10000 Zagreb
T: +385 1 464 02 62
F: 01 464 02 62
E: bacaci.sjenki [at] gmail.com
URL: http://shadowcasters.blogspot.com/

Bacači sjenki su neprofitna i nevladina udruga/organizacija koja neformalno djeluje od 2001. a formalno od 2002. (kao umjetnička organizacija registrirana je kod Ministarstva Kulture pod reg. br. 122), te od 2006. (kao udruga) objedinjujući 30 godišnje profesionalno iskustvo njezinih osnivača Borisa Bakala, Katarine Pejović, Stanka Juzbašića i Željka Serdarevića te ugrađujući u svoje djelovanje iskustva, talente i inovativnost novih članova organizacije i novih suradnika.
U svojem dvanaestogodišnjem radu i javnom djelovanju ostvarila je više od 150 suradnji s profesionalcima iz više od 30 zemalja svijeta te realizirala više od 50 edukativnih, umjetničkih, aktivističkih i interdisciplinarnih projekata i manifestacija u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Jordanu, Bugarskoj, Republici Češkoj, USA, Bosni i Hercegovini, Austriji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Kosovu, Italiji, Cipru, UK, Španjolskoj, Nizozemskoj i Njemačkoj.
Za svoj rad dobila je više domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada te iznimnih recenzija i kritičkih osvrta u dnevnom tisku, stručnim časopisima i elektronskim medijima u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Italiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Rumunjskoj, Švicarskoj, UK, Nizozemskoj i Mađarskoj.

Nema povezanih projekata.