Gdje sam?

Voditelj/ica Volonterske info točke

Volonterski centar Zagreb otvorio je 9 volonterskih info točki na različitim lokacijama u gradu Zagrebu. Info točke zamišljene su kao mjesta na kojima građani mogu dobiti obavijesti o mogućnostima za volontiranje u gradu Zagrebu.

Na Volonterskim info točkama objavljuju se oglasi za aktualne volonterske projekte, ostavljaju materijali različitih udruga koje trebaju pomoć volontera i uključuju volontere u svoje programe.

Tražimo volontere/ke koji bi jednom u 10 dana obišli nekoliko Info točki po svom izboru, provjerili jesu li oglasi aktualni i ostavili nove materijale na policama. Povremeno bi kontaktirali s udrugama koje su iskazale interes da oglašavaju svoje programe na ovaj način i dogovarali s njima preuzimanje materijala.

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 20.05.2009.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Udruge i ustanove koje trebaju volontere
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 20.05.2009
Datum završetka:20.12.2009
Broj sati: 6
Učestalost: mjesečno
Od - do: prema mogućnostima volontera/ke
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: nema
Kontakt osoba: Ivana Kordić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Info točke zamišljene su kao mjesta na kojima građani mogu dobiti obavijesti o mogućnostima za volontiranje u gradu Zagrebu. Na ovaj način podižemo na višu razinu upoznatost građana s volontiranjem kao načinom provođenja slobodnog vremena te im približavamo različite načine volontiranja i organizacije koje traže pomoć volontera.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonter/ka omogućava VCZ-u da informaciju o mogućnostima i vrijednsti volontiranja pošalje širem krugu građana i poveća broj svojih korisnika - volontera.
Očekivani rezultati za volontere: Volonter/ka će postati dio PR tima VCZ-a, upoznati rad udruga i ustanova s kojima VCZ surađuje, ispoljiti svoju kreativnost i talent za širenje pozitivnih poruka svojim sugrađanima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.