Gdje sam?

Val pozitive na Pešči

VCZ i udruga Roditelji za djecu na dan grada Zagreba, 30. svibnja 2009. u lokalnoj zajednici Peščenica organiziraju veliku volontersku akciju 'Val pozitive na Pešči'. Pešča je, znamo, jedan osebujan kvart obojan različitim pričama. Akciju smo zato namijenjenili ne jednoj ciljanoj skupini već za njih nekoliko.

Tako ćete te svibanjske subote moći u društvu građana Republike Peščenice moći:

- praviti grafite koji će ukrasiti jedan lokalni zid kojem treba osvježenja,
- čistiti prostor oko potoka Bliznec,
- urediti lokalni parkić,
- s osnovcima izrađivati papirnate avione,
- udahnuti dašak kreativnosti u dom za starije na Pešči čije ćete korisnike razveseliti novim torbama koje će sami ukrašavati...

Javite nam se i napravite s nama razliku u jednom danu!

Akcija je jedan od 5 događanja takve vrste koje će Volonterski centar Zagreb organizirati kroz 2009. godinu u sklopu projekta „Volonterski servis – solidarnost i zajedništvo“, kojemu je cilj povećanje solidarnosti i zajedništva u gradu Zagrebu putem širenja vrijednosti volontiranja.

Projekt je financiran od strane Europske komisije i Grada Zagreba, Ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje. Potonji Ured ujedno nam je i partner u provedbi dijela aktivnosti u sklopu navedenog projekta kao i Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet.

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 30.05.2009.
Lokacija: Peščenica, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Peščenica, Zagreb
Ciljana skupina: djeca s poremećajima u ponašanju, beskućnici, romi
Ciljani broj volontera:25 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 30.05.2009
Datum završetka:30.05.2009
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9-14
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: nema
Kontakt osoba: Višnja Pavlović
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Pomoći ćete uljepšati jedan dan u svibnju grupama korisnika koje su marginalizirane i socijalno ugrožene. Svojim kreativnim doprinosom i maštom postat ćete dio vala pozitive koji će zapljusnuti Pešču, barem na jedan dan!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: svojim sudjelovanjem omogućit ćte nam provedbu volonterske akcije koja je dio kampanje 'Napravi razliku u jednom danu'. VCZ kampanju provodi tijekom cijele ove godine, a njezin je cilj podsjetiti se kako i u jednom danu možemo napraviti veliku razliku u životu naših sugrađana. Akcija 'Val pozitive na Pešči' druga je od 5 velikih volonterskih akcija koje provodimo u sklopu projekta „Volonterski servis – solidarnost i zajedništvo“, čiji je cilj povećanje solidarnosti i zajedništva u gradu Zagrebu putem širenja vrijednosti volontiranja. Projekt je financiran od strane Europske komisije i Grada Zagreba, Ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.
Očekivani rezultati za volontere: Podsjetit ćete se kako animirati djecu, crtati gradfite i pomoći u provedbi kreativnih radionica. Unaprijedit ćete svoje komunikacijske i organizacijske vještine. Svojim sudjelovanjem omogućit ćte nam provedbu volonterske akcije koja je dio kampanje 'Napravi razliku u jednom danu'. VCZ kampanju provodi tijekom cijele ove godine, a njezin je cilj podsjetiti se kako i u jednom danu možemo napraviti veliku razliku u životu naših sugrađana. Akcija 'Val pozitive na Pešči' druga je od 5 velikih volonterskih akcija koje provodimo u sklopu projekta „Volonterski servis – solidarnost i zajedništvo“, čiji je cilj povećanje solidarnosti i zajedništva u gradu Zagrebu putem širenja vrijednosti volontiranja. Projekt je financiran od strane Europske komisije i Grada Zagreba, Ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.