Gdje sam?

Dan trešnjevačkih klinaca

Volonterski centar Zagreb u partnerstvu s Centrom za kulturu Trešnjevka 3. i 4. travnja na Trešnjevci organizira volontersku akciju „Dan trešnjevačkih klinaca“ s ciljem pomoći djeci obitelji slabijeg imovinskog stanja. Za ove trešnjevačke klince sakupljat ćemo poklon pakete sa higijenskim potrepštinama, školskim priborom, slatkišima, igračkama i raznim drugim stvarima koje će obradovati klince. U prikupljanju poklona imat ćemo pomoć zagrebačkih gimnazijalaca, štićenika doma Antun Gustav Matoš i udruge Kalisara te privatnih firmi. Petak 3. travnja planiramo provesti radno – u planu je bojanje učionice u CeKaTe, bojanje klupa u parku Stara Trešnjevka te zamatanje poklon paketa, dok će subota 4. travnja biti dan zabave, kako za klince tako i za volontere. U planu su 2 kreativne radionice i dječja predstava te dodjela poklon paketa djeci. Zovemo sve vas koji želite zajedno sa VCZ timom sudjelovati u ovoj akciji da nam se pridružite u nekim od sljedećih poslova: - dijeljenje letaka o akciji - prikupljanje potrebnih stvari za poklon pakete - bojanje učionice i klupa - zamatanje poklona - dodjela poklon paketa. Zagreb vas zove! Uključite se i vi u volonterski svijet.

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 23.03.2009.
Lokacija: Park stara Trešnjevka, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Park stara Trešnjevka, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca socijalno ugroženih obitelji
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 23.03.2009
Datum završetka:04.04.2009
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Višnja Pavlović
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Akcijom planiramo obuhvatiti okvirno stotinu djece socijalno ugroženih obitelji iz četvrti Trešnjevka Sjever.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: A vama će staviti osmjeh na lice koji će trajati puno, puno duže!
Očekivani rezultati za volontere: U vremenu recesije kada brojne obitelji nailaze na poteškoće u zadovoljavanju čak i najosnovnijih potreba svoje djece vaša će im podrška omogućiti da barem na jedan dan zaborave na svakodnevne brige i uključe se u društveni život svojeg kvarta.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.