Gdje sam?

Voditelj/ica sponzorstva u humanitarnoj udruzi Krug ljubavi

Krug ljubavi je humanitarna organizacija koja pomaže siromašnoj djeci diljem svijeta pružajući im mogućnost obrazovanja, potreban školski pribor, redovite obroke i medicinsku pomoć putem mjesečnih ili godišnjih sponzorstava ili donacija.

Cilj ovog volonterskog mjesta je komunikacija s donatorima. To podrazumijeva prenošenje svih potrebnih informacija donatorima te odgovaranje na njihova pitanja, kako bi bili što bolje upućeni u život djeteta kojeg stipendiraju. Time omogućavamo da se donatori osjećaju uključeno u život djece, a samim time i ostanu što duže njihovi sponzori. Komunikacija se uglavnom odvija putem mejla, za vlastitim računalom/laptopom i/ili mobitelom. Potreban je svakodnevni angažman (u prosjeku oko dva sata tjedno, a nekoliko puta godišnje i duže, oko četiri sata). Volontiranje se odvija online, što znači da volonter može biti doma (u Hrvatskoj ili inozemstvu)

SADRŽAJ POSLA:

Slanje obavijesti donatorima
Ljubazno, točno i precizno komuniciranje s donatorima
Odgovaranje na svaki primljeni mejl donatora u roku od dva dana

Organizator: Krug ljubavi
Datum početka: 01.04.2021.
Lokacija: Svi gradovi, Svi gradovi

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Organizator(i): Krug ljubavi
Lokacija projekta:Svi gradovi, Svi gradovi
Ciljana skupina: djeca i mladi
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 01.04.2021
Datum završetka:31.12.2021
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno, tjedno, mjesečno, godišnje
Od - do: 0-24
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Nikolina Tomaško Buzov
Web stranica: https://krugljubavi.talentlyft.com/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Molimo prijaviti se putem web stranice, hvala :)https://krugljubavi.talentlyft.com/jobs/voditeljica-sponzorstva-kMr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Cilj ovog volonterskog mjesta je komunikacija s donatorima. To podrazumijeva prenošenje svih potrebnih informacija donatorima te odgovaranje na njihova pitanja, kako bi bili što bolje upućeni u život djeteta kojeg stipendiraju. Time omogućavamo da se donatori osjećaju uključeno u život djece, a samim time i ostanu što duže njihovi sponzori.
Očekivani rezultati za volontere: U KRUGU LJUBAVI MOŽEŠ: - Steći nova znanja i vještine uz mentore, edukacije i odličan tim volontera - Upoznati zanimljive, motivirane i aktivne ljude različitih profila - Učiniti razliku pomažući onima kojima je to najpotrebnije - Steći široko radno iskustvo - Dijeliti znanje i iskustvo s drugima - Sudjelovati u organizacijskim aktivnostima - Razvijati svoje područje interesa - Dobiti potvrdu o volontiranju TVOJE ODGOVORNOSTI: - Sudjelovanje na minimalno jednom sastanku mjesečno (online) - Dugoročni angažman - Pravovremeno izvršavanje obaveza - Obavezno javljanje u slučaju spriječenosti u izvršenju zadanih obveza u traženom roku Ako i ti dijeliš vrijednosti Kruga ljubavi, ako si komunikativan /na, spreman/na na timski rad i nove izazove, uz puno empatije i odgovornosti, javi nam se!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.