Gdje sam?

Join a meeting on Google meet

Udruga invalida rada Zagreba traži volontere koji bi pomogli članovima pri korištenju Google meet aplikacije. Obzirom na pandemiju Covid-19 virusa, sadržaji i radionice koje UIR Zagreba provodi odvijaju se virtualno te se mnogi članovi koji su uglavnom osobe s invaliditetom starije životne dobi žele uključiti. Volontiranje je zamišljeno na način da volonter dođe u prostorije UIR Zagreba te telefonski ili uživo komunicira s članom. Dinamika volontiranja isključivo je na dobroj volji i vremenu volontera.

Organizator: UDRUGA INVALIDA RADA ZAGREBA
Datum početka: 01.02.2021.
Lokacija: Nova cesta 86, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Organizator(i): UDRUGA INVALIDA RADA ZAGREBA
Lokacija projekta:Nova cesta 86, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe s invaliditetom i osobe starije životne dobi
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 01.02.2021
Datum završetka:01.04.2021
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: prema dogovoru s volonterom
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Anita Kaiser
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Smanjenje isključenosti i izoliranosti članova UIR Zagreba uzrokovane pandemijom i njihovim zdravstvenim statusom osobe s invaliditetom.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Članovi UIR Zagreba koji se žele uključiti u radionice putem aplikacije Google meet, već imaju osnovna informatička znanja.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo podučavanja osoba s invaliditetom starije životne dobi. Razvoj empatije i međugeneracijske solidarnosti.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.