Gdje sam?

Mijenjanje svijeta u lokalnoj zajednici

Changing the World from My Neighbourhood je projekt koji provodi udruga Syncro-Synergy Croatia. Osnovu projekta čine interkulturalne radionice koje s djecom provode volonteri iz država diljem Europe i svijeta, u sklopu kojih djeca imaju priliku upoznati se s drugim državama, kulturama, jezicima i običajima. Do sada je kroz projekt prošlo 70 mladih volontera i više od 700 djece. 🎉

Sljedeća grupa volontera dolazi u 2. mjesecu iz Cipra, Latvije, Italije, BiH, Turske, Finske, Austrije, Švedske, Slovačke i Poljske.
Svaki od njih će provesti dvije radionice s djecom osnovnoškolske dobi, u suradnji sa školama diljem Hrvatske. Uzevši u obzir situaciju koja je nastala širenjem korona virusa, radionice se provode online.
Hrvatski volonteri će ESC volonterima iz drugih država pomoći s prevođenjem njihovih radionica s engleskog na hrvatski jezik, što je idealna prilika za sve koji žele vježbati engleski, upoznati nove mlade ljude i dobiti iskustvo rada s djecom! 😊

Više o projektu: https://hr.synergy-croatia.com/change

Organizator: Syncro Synergy Croatia
Datum početka: 22.02.2021.
Lokacija: Lastovska 2a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Syncro Synergy Croatia
Lokacija projekta:Lastovska 2a, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca osnovnoškolske dobi
Ciljani broj volontera:7 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 22.02.2021
Datum završetka:21.03.2021
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: između 9:00 i 19:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Blanka Hlad
Web stranica: https://hr.synergy-croatia.com/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Sva dodatna pitanja moguće je uputiti na blanka@synergy-croatia.com Veselimo se novim upitima! 😄
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Zahvaljujući znanju dobivneom o drugim kulturama i običajima djeca će razviti toleranciju, razumijevanje i prihvaćanje različitosti, što dugoročno gledajući dovodi do smanjenja diskriminacije i sukoba.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će u ovom projektu imati priliku razviti sljedeće vještine: komunikacijske vještine, prezentacijske vještine, vještine rada s djecom, računalne i tehničke vještine (zbog online radionica), poboljšat će znanje engleskog jezika (i/ili drugih jezika s obzirom na do da će ostatak volontera doći iz 10 različitih država) te općenito znanje o drugim kulturama/jezicima/običajima. Uz sve navedeno, razvit će i vještine suradnje, prilagodljivosti, upravljanja vremenom, kreativnost i mnoge druge. Svaki će volonter na kraju volontiranja dobiti potvrdu o svojem volonterskom angažmanu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.