Gdje sam?

Kreativna reakcija za nenasilje - pisanje autorskih članaka povodom obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije

Kroz projekt Kreativna reakcija za nenasilje Udruga Zamisli djeluje preventivno i aktivistički u području razvijanja tolerancije među mladima, poticanja različitosti i zagovaranja nenasilnih metoda rješavanja sukoba. Sudionici projekta su mlade osobe koje će kroz različite aktivnosti dobiti znanja i iskustvo iz navedenog područja.

U sklopu projekta obilježavamo i Međunarodni dan tolerancije 16. studenoga i to objavljivanjem autorskih članaka na web i facebook stranicama Udruge Zamisli i samog projekta. Tim povodom pozivamo sve zainteresirane volontere kreativce da napišu članak o temi iz područja tolerancije, nenasilja i na taj način daju doprinos razgovoru o ovoj važnoj temi. Tolerancija je širok pojam, a o tome što sve znači i zbog čega je važna, želimo saznati iz vaših priča, poruka i iskustava koje mislite da je važno pročitati.

Članak bi trebao biti dugačak minimalno 500 riječi teksta u wordu, a rok za predaju gotovog članka je u četvrtak 12.studenog. 

Organizator: Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Datum početka: 01.06.2020.
Lokacija: Grad Zagreb, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Lokacija projekta:Grad Zagreb, Grad Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 01.06.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 50
Učestalost: mjesečno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Simona Mravak
Web stranica: simona.mravak@zamisli.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Svi zainteresirani se trebaju javiti na simona.mravak@zamisli.hr, zbog prijave ili dodatnih informacija.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga će kroz ovu suradnju : proširiti mrežu uključenih u aktivan doprinos diskursu o važnosti tolerancije, osigurati da Međunarodni dan tolerancije bude obilježen na kreativan način, volonterskim radom obogatiti kvalitetu izvedbe i značaj projektnih rezultata te uključiti ciljnu skupinu projekta u aktivno kreiranje projektnog sadržaja.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati priliku pisanjem autorskih članaka ostvariti aktivistički doprinos te doprinijeti stvaranju sadržaja kojim se potiče tolerantno društvo, uvažavanje različitosti te kojim se se zagovara nenasilje. Prilika je za volontere da razvijaju vještinu pisanja, pronađu svoj glas u ovoj specifičnoj temi te obogate svoje iskustvo kreativnog rada.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.