Gdje sam?

Zajedno u slobodno vrijeme

Centar za odgoj i obrazovanje „ Slava Raškaj“ je ustanova koja se bavi se pružanjem usluga djeci oštećena sluha, djeci uredna sluha poremećajem govorno-jezične komunikacije, djeci s komunikacijskim teškoćama iz spektra autizma i pervazivnog razvojnog poremećaja te djeci s višestrukim teškoćama, od rođenja do 30. godine života.

  

U potrazi smo za volonterima – mladim osobama od 18-30  godina koji  su željni iskustva, znanja, pozitivne atmosfere da se jave.

Potrebni su nam volonteri koji bi mogli u vremenskom periodu od 12.00-13.30 radnim danima provoditi vrijeme s učenicom naše škole kroz kreativne i sportske aktivnosti.

U sklopu Centara „Slava Raškaj“ imamo organiziran smještaj djece koji su na školovanju u našem Centru. Također trebamo volontere koji imaju želju odvojiti dio svog vremena kako bi ga proveli s njima u njihovim slobodnim aktivnostima tijekom poslijepodneva.

 Veselimo se Vašoj prijavi!

Organizator: Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj
Datum početka: 01.11.2020.
Lokacija: Nazorova 47, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj
Lokacija projekta:Nazorova 47, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 01.11.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno, tjedno, mjesečno
Od - do: poslijepodne
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: 099/7097-301 Anita Budimir
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Zainteresirane za volontiranje molimo da nam se jave na e-mail adresu:anitabudimir06@gmail.com
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poboljšanje socijalnih vještina kroz interakciju s novim ljudima unaprjeđenje kvalitete života korisnika, unošenje nove dimenzije u stručni rad i vedrine u svakodnevni život korisnika
Očekivani rezultati za volontere: Senzibilizirati ćete se za potrebe djece s teškoćama u razvoju i razvijati svoj kreativni potencija

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.