Gdje sam?

Kulinarske radionice za majke i trudnice u Kući ljubavi

"Kuća ljubavi" ustanova je socijalne skrbi koja osigurava smještaj maloljetnim i punoljetnim trudnicama i majkama s djecom od rođenja do godine dana života, a koji iz različitih razloga nemaju osnovnih uvjeta živjeti samostalno ili u svojim obiteljima.

Kako bismo naše majke i trudnice pripremili za što kvalitetniji samostalan život, potreban nam je volonter = kuhar koji je spreman voditi kuharske radionice za naše korisnice.

Volonter ne treba nužno biti profesionalni kuhar, bitno da volonter/ka ima znanje i intres za vođenje kuharskih radionica za naše majke korisnice.
Osnovni cilj radionica je učenje o samostalnoj pripremi kompletnih obroka, kao i obroka za djecu do godinu dana (kašice).
Potrebno podučavati o odabiru, pripremi, kombiniranju i kuhanju namirnica na odgovarajući način kako bi one zadržale sve svoje nutricionističke vrijednosti, što bi također doprinijelo promicanju i održavanju poželjne tjelesne težine, te poticanju razvoja kulture i svijesti o njezinoj važnosti u očuvanju zdravlja i zdrave prehrane.

Organizator: Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Datum početka: 19.10.2020.
Lokacija: Budaševska 20, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Lokacija projekta:Budaševska 20, Zagreb
Ciljana skupina: Majke i trudnice
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 19.10.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 45
Učestalost: tjedno
Od - do: Po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama

Kulinarske vještine
Kontakt osoba: Ana Badrov
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonterima se sati upisuju u volontersku knjižicu, a moguće je izdavanje potvrde o volontiranju ili stečenim kompetencijama.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Podizanje kvalitete života i zadovoljstvo korisnika, savladana osnovna znanja o pripremi različitih namirnica, priprema majki i trudnica za samostalan život.
Očekivani rezultati za volontere: Unapređenje komunikacijskih vještina, rada s osjetljivom skupinom korisnika, osobni rast i razvoj volontera kroz rad s korisnicama, razvijanje empatije te društvena odgovornost.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.