Gdje sam?

Snimanje filmića- filcanje vune u OZANI

Volonteri koji bi željeli svoje iskustvo snimanja 3-4 kratka filmića i jednostavne montaže nadograditi, obogatiti u direktnom radu pozivamo da nam se jave i pomognu nam u prikazivanju procesa obrade vune u digitalnom svijetu. Osobe s intelektualnim teškoćama koje već imaju iskustva u vođenju radionica djeci osnovne škole pomoću filmića svoje bi iskustvo prikazali i u kratkim filmićima kako bi i za vrijeme COVIDA-19 učenici mogli iskustveno učiti i spašavati vunu ali i okoliš od zagađenja. Cilj je  vunu spasiti od bacanja u okoliš te kroz procese obrade i oblikovanja vune napraviti ukrasne i uporabne predmete. Korisnici OZANE su osobe s intelektualnim poteškoćama, a radeći s vunom razvijaju finu motoriku, strpljivost i međusobnu interakciju. Kako nas je epidemija COVID-om spriječila u direktnom radu s učenicima želja nam je svaku fazu obrade vune prikazati kroz filmić te na taj način učenicima približiti proces rada s vunom.

Organizator: OZANA-Dnevni cetar za rehabilitaciju i radne aktivnosti
Datum početka: 10.10.2020.
Lokacija: Ulica grada Vukovara 239, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): OZANA-Dnevni cetar za rehabilitaciju i radne aktivnosti
Lokacija projekta:Ulica grada Vukovara 239, Grad Zagreb
Ciljana skupina: mladi, djeca
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 10.10.2020
Datum završetka:24.11.2020
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno
Od - do: Prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Barbara sajko
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Tražimo odgovrne i pouzdane osobe
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: OZANA, korisnici ali i djeca osnovne škole imat će višestruke koristi od pomoći volontera jer će na taj način moći provesti započeti projekt podučavanja i približavanja načina obrade vune ali i zaštite okoliša.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći novo iskustvo snimajući video o svim procesima obrade vune, nadograditi postojeće znanje te steći bogatstvo međusobnih odnosa snimajući video u OZANI.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.