Gdje sam?

Volontiraj za Transparency International Hrvatska

Osnovni cilj Transparency Internationala Hrvatska je borba protiv korupcije u svim njenim pojavnim oblicima. Da bi što uspješnije sproveli svoje aktivnosti, organizacija TI treba 5 volontera/ki koji će svojim znanjem i sposobnostima pomoći u tome. Volonteri će se imati priliku upoznati s pravnom problematikom i radom nevladinih organizacija, razviti vještine komunikacije s građanima i kompjuterske vještine, te će biti dio udruge međunarodnog ugleda. 

Organizator: Transparency International Hrvatska
Datum početka: 05.10.2020.
Lokacija: Trg Mažuranića 6, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Transparency International Hrvatska
Lokacija projekta:Trg Mažuranića 6, Zagreb
Ciljana skupina: Svi
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 05.10.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Dizajn: Web dizajn
Posebni zahtjevi: poželjno studenti informatike ili osobe s malo boljim znanjem rada na računalu za pomoć u izradi informativnih videozapisa
Kontakt osoba: Alina Al-Garby
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Program TIH-a je usko vezan uz Vladine strateške ciljeve (Nacionalne strategije borbe protiv korupcije, MUP-ov Ured za sprječavanje pranja novca, Institut za javne financije - projekt siva ekonomija, Reforma javne uprave...), te se također nadopunjuje s obvezama Republike Hrvatske koje proizlaze iz Pakta o stabilnosti i Ugovorima s Europskom unijom.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: -
Očekivani rezultati za volontere: Poboljšane komunikacijske vještine i vještine ophođenja s korisnicima, bolji uvid u problematiku korupcije i rad s institucijama, obogaćivanje životopisa iskustvom rada u udruzi Transparency International Hrvatska.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.