Gdje sam?

Festival grafoskopa

Festival grafoskopa je participativan multimedijski festival za djecu, mlade i širu publiku – sve ljubitelje likovnosti i performansa, a osnovan je 2017. godine, kao nastavak uspješnog su-djelovanja i suradnje udruge AKC i niza umjetnika/ca okupljenih oko Kazališta sjena Tripstih.

Festivalu grafoskopa cilj je nastaviti tradiciju kreativnog korištenja grafoskopa u likovne svrhe, a živim programom umjetničkih performansa, instalacija i edukacija povezati koncepte svjetla s recentnim umjetničkim stvaralaštvom i time afirmirati klasične, a opet inovativne oblike kreativnosti. Festivalski program namijenjen je i prikladan za širu javnost.

Bilo bi nam drago i veliko zadovoljstvo da nam svojim znanjima i idejama, a na principima volonterstva, pomognete u organiziranju promo materijalima i njihovoj distribuciji, logističkoj i tehničkoj podršci organizaciji festivala, te na postavljanju i čuvanju izložbe, kao i na koordinaciji s umjetnicima koji izlažu i ili izvode.

Više info na: attack.hr/festival-grafoskopa/

Malo fotki s prošlogodišnjeg festivala: www.facebook.com/kazaliste.sjena.tripstih/photos/pcb.794392937680796/2588146044558218/

Organizator: Autonomni kulturni centar
Datum početka: 22.10.2020.
Lokacija: AKC Medika, Pierottijeva 1;Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip,, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Autonomni kulturni centar
Lokacija projekta:AKC Medika, Pierottijeva 1;Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip,, Zagreb
Ciljana skupina: mladi, umjetnici/umjetnice, šira publika
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 22.10.2020
Datum završetka:27.10.2020
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 17-23
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Ives Buljan Gladović
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: u ljepljenju plakata, djeljenju letaka, čuvanju izložbe, koordinaciji s umjetnicima koji izlažu i ili izvode. Volonterima/kama mogu postati svi/e punoljetni/e kandidati/kinje kontakt: kazaliste.tripstih@gmail.com,091 7863425 - Ives
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Rezultati festivala su: realizirane dije izložbe; realizirana radionica i popratni glazbeni programi.
Očekivani rezultati za volontere: Volonterima nudimo iskustvo u organizaciji festivala, produkciji izvedbenih programa i izložbi; upoznavanje procesa organizacije i prvedbe projekata i produkcije kulturnih događanja.
Komentar organizatora: Konatakt - 091 786 34 25 ili kazaliste.tripstih@gmail.com

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.