Gdje sam?

Obiteljski festival i "Tratinska se budi" na Trešnjevci

Centar za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) organizira jednodnevni programkoji će uključiti "Obiteljski festival" u Parku Stara Trešnjevka, te program "Tratinska se budi" koji će se odvijati diljem cijele Tratinske ulice.

Cilj Obiteljskog festivala je "izvući" naše sugrađane u park i ponuditi program za cijelu obitelj (nastupi na pozornici, radionice za djecu itd.).

Obiteljski festival će biti u dva dijela (11-14h) i (17-21h), a pripremne radnje će biti u petak 25.9. popodne i 26.9. ujutro (7-10h)

Paralelno će se održati program "Tratinska se budi" u kojem će sudionici prošetati Tratinskom ulicom, te podijeliti povijesne i aktualne priče o našim zanimljivim susjedima, lokalnim obrtima i zanimljivim lokacijama. 

Sudionici će krenuti istraživati i "buditi" Tratinsku ulicu od same zore (5.45h), a program će završtiti nakon zalaska sunca.

Volonteri će pomoći u pripremi i provedbi svih tih aktivnosti, u izravnom radu sa prisutnom publikom te u osiguranju pridržavanja epidemiloških mjera.

Dođite i zabavite se, te nam pomognite oživiti Trešnjevku!

Organizator: Centar za kulturu Trešnjevka
Datum početka: 25.09.2020.
Lokacija: Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Tratinska ulica, 10000 Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za kulturu Trešnjevka
Lokacija projekta:Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Tratinska ulica, 10000 Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Sugrađani, posebice oni na Trešnjevci
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 25.09.2020
Datum završetka:26.09.2020
Broj sati: 12
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 7-10h, 11-14h, 17-21h, po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Ivan Hromatko
Web stranica: https://mapiranjetresnjevke.com/kvartovi/stara-tresnjevka/zora-rudi-tratinska-se-budi-najava/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Svi volonteri će moći sudjelovati u kulturnim programima, npr. stand-up nastupu koji će se održati u Tratinskoj ulici u dvorištu kuće. Smjene će biti organizirane tako da volonteri dobro iskoriste svoje vrijeme na festivalu, ali i da se uspiju zabaviti i educirati koliko je moguće (npr. sudjelovati na radionici i sl.). Potrebbno je pomoći u pripremi festivala (npr. pomoći dijeliti promo materijale ili pomoći prenijeti neku opremu), te kasnije raditi s publikom (volonter može birati koji dio mu/joj se više sviđa).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Obiteljski festival aktivirati će lokalnu zajednicu i osigurati poziciju Centra za kulturu Trešnjevka kao jedne od najvažnijih javnih ustanova u kulturi koja nudi kulturni program na području Trešnjevke-Jug i Trešnjevke-Sjever
Očekivani rezultati za volontere: Rad s publikom (svih dobnih skupina), timski rad, rad na tehnici i pripremi festivala (oprema, materijali), upoznavanje lokalne zajednice (npr. povijesnih točaka po Tratinskoj ulici, obrta, poznatih susjeda itd.)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.