Gdje sam?

HOSTelling volonter

Nakon duge izolacije sve što želiš je družiti se ljudima i putovati? Proširiti vidike, te doprinijeti osnaživanju turizma mladih na Jadranu?

Programom „HOSTelling volonter“ želimo pružiti mladim ljudima (18 - 30 godina) mogućnost neformalnog druženja i stjecanje novih vještina uz društveno korisnu aktivnost volontiranja u hostelu.

Tvoj zadatak kao HOSTelling volontera  bit će asistiranje HI.Croatia osoblju u svakodnevnim zadacima u radu hostela, informiranje i animiranje gostiju HI hostela- od rekreacije do društvenih igara i zajedničkih izleta ili razgledavanja grada... Kroz komunikaciju s posjetiteljima HI hostela davat ćeš smjernice i informacije o pravilima boravka u hostelu, bit ćeš pomoć i podrška gostima u organizaciji prijevoza, izleta, noćnih izlazaka, osmišljavanje zabavnog sadržaja i aktivnosti za grupe mladih i sl.

Izaberi grad za volontiranje na jednoj od atraktivnih lokacija u Puli, Velom Lošinju, Rijeci, Zagrebu, Zadru i Dubrovniku, a HI Croatia tim će ti pomoći pripremiti se za volontiranje u hostelu.

Više informacija o radu HI.Croatia: www.hicroatia.com.

Organizator: Hrvatski ferijalni i hostelski savez
Datum početka: 15.06.2020.
Lokacija: Savska 5 (HFHS Uprava), Pula, Veli Lošinj, Rijeka, Zadar, Dubrovnik, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski ferijalni i hostelski savez
Lokacija projekta:Savska 5 (HFHS Uprava), Pula, Veli Lošinj, Rijeka, Zadar, Dubrovnik, Zagreb
Ciljana skupina: mladi (18.- 30. godina)
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 14 volontera)
Datum početka: 15.06.2020
Datum završetka:30.09.2020
Broj sati: 20
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Sport
Kontakt osoba: mia@hicroatia.com
Web stranica: www.hicroatia.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Prijavi se na naš program „HOSTelling volonter“ koji će ti omogućiti da se upoznaš s radom hostela i stekneš nova znanja i vrijedna iskustva. Volontiranjem u hostelu proširiti ćeš svoje poznavanje stranih kultura, jezika i načina života. Kroz aktivno sudjelovanje u radu hostela steći ćeš znanje koje ti može pomoći u razvoju vlastitih poduzetničkih ideja i time dodatno osnažiti turizam mladih u Hrvatskoj. Pošalji do 15. Lipnja 2020. na emil mia@hicroatia.com motivacijsko pismo koje će sadržavati tvoje podatke, termin od minimalno 2 tjedna ( od 15. Lipnja do 30. Rujna) i lokaciju HI hostela u kojem želiš volontirati te Skype kontakt , a mi ćemo ti se uskoro javiti povratno s terminom za razgovor
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Programom „HOSTelling volonter“ želimo ostaviti trag u hostellingu u Hrvatskoj i lokalnim zajednicama gdje se nalaze HI.Croatia hosteli i stvoriti poticajno okruženje za razvoj mladih volontera i njihovih ideja. Uz volontiranje u hostelima ostvarit će se: - upoznavanje mladih sa hostelskim poslovanjem i turističkom djelatnošću, - pomoć osoblju HI.Croatia u radu hostela - promoviranje hostelling kulture i mobilnosti mladih, - stvaranje vrijednosti hospitality volontiranja u hostelima - osiguravanje održivosti u turističkom djelovanju u lokalnim sredinama.
Očekivani rezultati za volontere: HOSTelling volonter je osoba u potrazi za nezaboravnim osobnim iskustvom i doživljajem, čijim će doprinosom naš hostel i zajednica koju posjećuje imati koristi, a volonteru će se pružiti prilika za neposredno upoznavanje ljudi, nove destinacije i njezine kulture. Želimo HOSTelling volonteru pružiti mogućnost stjecanja novih vještina i iskustava kroz boravak u hostelu i kontaktima s gostima. Time neposredno utječemo na njihovo poznavanje drugih običaja, jezika i informiranja o mobilnosti mladih. Kroz volontiranje u hostelima volonteri će: - steći znanja o radu hostela, - usvojiti nove vještine (organizacijske vještine, poslovna komunikacija, strani jezici i sl.) - imati priliku razvijati svoje ideje u području hospitality sektora - nadograditi svoje poznavanje rada u turističkoj djelatnosti, - upoznati nove mlade ljude i razviti brojna poznanstava

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.