Gdje sam?

Video - snimatelji i montažeri pozitivnih priča

Tražimo podršku snimatelja i montažera u stvaranju pozitivnih priča kroz formu video podcasta. Radi se o terenskom snimanju intervjua na različitim lokacijama. Uz sebe ćete imati podršku tima koji već neko vrijeme marljivo radi na projektu.

Za snimatelje: snimanja su u zatvorenom ili otvorenom prostoru, radi se o intervjuima dvije osobe, povremeno s kretanjem po terenu. Bilo bi odlično ako imate vlastitu opremu za snimanje, no nije nužno niti ona mora biti vrhunske kvalitete. Snimanja najčešće traju 1-2 sata. Prije svakog snimanja dobivate brief sa smjernicama za snimanje.

Za montažere: video i zvuk snimke u trajanju maksimalno 1-2 sata dobivate na mail uz smjernice za daljnju montažu. Za finalni video najčešće se uzima 20-ak najboljih minuta, uz povremene iznimke. Možete se pridružiti i na samom snimanju epizode.

Ako biste nam se htjeli pridružiti u daljnjem stvaranju inspirativnih priča, svoju prijavu možete poslati na mail dunja.hafner@gmail.com.


Veselimo se prijavama!

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 08.06.2020.
Lokacija: Zagreb, Zagreb, Hrvatska

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Ciljana skupina: Javnost
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 08.06.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 4
Učestalost: mjesečno
Od - do: Prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn

Snimanje i montaža
Kontakt osoba: Dunja Hafner
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Molimo da u prijavi naznačite jeste li zainteresirani za snimanje, montažu ili oboje i ako imate već neke radove iza sebe (nije obavezno).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kreiranje video sadržaja o pozitivnim volonterskim pričama u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj. Poticaj građanima da se uključe u volonterske aktivnosti i osnaživanje volonterstva kao pokretača pozitivnih promjena u društvu.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo u stvaranju i obradi video sadržaja, iskustvo rada u užem timu volontera Volonterskog centra Zagreb, uključivanje u druge aktivnosti VCZ-a korisne za osobni i profesionalni razvoj.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.