Gdje sam?

Volonteri – novinari i istraživači dobrih priča

VCZ treba podršku volontera u pronalaženju i promociji dobrih i humanih priča na području Zagreba i regije sjeverne Hrvatske.

Ovim projektom želimo doprinijeti stvaranju poticajnog i pozitivnog ozračja u doba krize koja je zahvatila Zagreb, Hrvatsku i cijeli svijet.

Ideja projekta je istražiti volonterske akcije, inicijative građana i pojedinaca te različite priče, projekte i informacije koje usprkos teškim vremenima, svjedoče o humanosti, odgovornosti, zajedništvu i brizi za druge.

Tražimo tim volontera-novinara, koji će nam pomoći pronaći relevantne informacije, ali i provjeriti ih, obraditi i pomoći objaviti. Ako imaš smisao za pisanje, iskustvo u novinarskom radu i želiš iskoristiti novonastali višak slobodnog vremena, veselimo se tvojoj prijavi. Iskustvo nam ni nije presudno, najvažnija nam je zajednička želja da činimo dobre stvari :)

S obzirom na ograničenja postavljena mjerama fizičkog distanciranja, molimo te da nam uz prijavu na projekt pošalješ i kratki profil/CV uz par rečenica zašto želiš sudjelovati u našem projektu, na mail: informirajse@vcz.hr.

Po prijavi ćemo te kontaktirati i dogovoriti kratki online razgovor u kojemu ćemo objasniti detalje kampanje i tvoju ulogu, a vesele nas i tvoje ideje!

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 06.04.2020.
Lokacija: Ilica 29, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Ilica 29, Zagreb
Ciljana skupina: Javnost, ugrožene skupine građana
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 06.04.2020
Datum završetka:06.06.2020
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: Po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Juraj Požgaj
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volontiranje se provodi od kuće.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Jačanje virtualne volonterske društvene mreže. Povezivanje zajednice. Ovim projektom želimo doprinijeti stvaranju poticajnog u pozitivnog ozračja u doba krize koja je zahvatila Zagreb, Hrvatsku i cijeli svijet.
Očekivani rezultati za volontere: Prilika za podržati i učiniti dobro u aktualnoj krizi. OStjecanje znanja i iskustva u području pronalaženja, obrade i objave relevantnih informacija. Umrežavanje s različitim dionicima iz civilnog sektora.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.