Gdje sam?

Kulturpunktova novinarska školica

Kulturpunktova novinarska školica - Svijet umjetnosti edukacijski je program u sklopu kojeg mladi imaju priliku usvojiti temeljne vještine novinarskog zanata te ključna znanja o suvremenim kulturnim i umjetničkim praksama.

U sklopu volontiranja odabrani sudionici će imati priliku upoznati se s dinamičnim, angažiranim i inovativnim kulturnim i umjetničkim praksama koje nastaju u polju nezavisne kulture; sudjelovati u koncipiranju edukacijskog programa i javnih događanja; sudjelovati u organizaciji edukacijskog programa i javnih događanja (logistika i produkcija - dogovori s predavačima, priprema prostora, organizacija terenskih posjeta..).


Školica je projekt koji udruga Kurziv provodi od 2009. i u kojem je dosada obrazovano više od 120 mladih ljudi. Kulturpunktova novinarska školica besplatna je za sve polaznike te je trenutno jedan od opsežnijih programa neformalnog obrazovanja na temu suvremene vizualne umjetnosti u gradu Zagrebu, a održava se u jesensko-zimskom ciklusu.

Organizator: Kurziv - Platforma za pitanja kulture, medija i društva
Datum početka: 01.05.2020.
Lokacija: Ulica baruna Trenka 11, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Kurziv - Platforma za pitanja kulture, medija i društva
Lokacija projekta:Ulica baruna Trenka 11, Zagreb
Ciljana skupina: mladi (16-30)
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 01.05.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 20
Učestalost: mjesečno
Od - do: -
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Matija Mrakovčić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: prijavljeni kandidati trebali bi imati incijalni interes za teme i područje projekta
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: organizacija će dobiti priliku upoznati nove osobe zainteresirane za polje u kojem djeluje te omogućiti transfer znanja o praksama koje nastaju na nezavisnoj kulturnoj sceni
Očekivani rezultati za volontere: odabrani volonteri će imati priliku upoznati se s dinamičnim, angažiranim i inovativnim kulturnim i umjetničkim praksama koje nastaju u polju nezavisne kulture; sudjelovati u koncipiranju edukacijskog programa i javnih događanja; sudjelovati u organizaciji edukacijskog programa i javnih događanja (logistika i produkcija)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.