Gdje sam?

PR manager - "I gluhi čuju" - predstava s gluhoslijepim osobama

Predstava "I gluhi čuju" je predstava koja tek treba nastati u suradnji s profesionalnom redateljicom i scenaristicom i gluhoslijepim osobama. Imamo već iskustva u takvom radu i dok nam umjetnički dio ide vrlo dobro uvijek "štekamo" oko promidžbe i PR-a.

Stoga smo u potrazi za osobom koja bi otvorila FB profil i događaj za predstavu (premijera je predviđena za pred ljeto) i koja bi samostalno uz našu pomoć, naravno, pisala i objavljivala postove, podatke, fotke, informacije na FBu, kao i video klipove. Poželjno je da osoba ima iskustva u tome i da zna koliko je prisutnost u medijima - bitna. Zapravo, tražimo dobar PR koji može s nama i učiti, iako preferiramo nekoga tko već zna kako i što bi trebalo poboljšati jer smo po tom pitanju podosta u nuli. Pozitivnoj nuli. Tražimo nekoliko entuzijasta da se pridruže našem veselom timu.

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 05.11.2020.
Lokacija: Trešnjevka, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:Trešnjevka, Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi, odrasli
Ciljani broj volontera:12 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 05.11.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: fleksibilno
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Bitno nam je da je osoba pouzdana, kreativna, da zna pisati i da uvijek ima rješenja. Kreativnost na nivou, mi smo spremni za sve opcije kako bismo poboljšali našu vidljivost u javnosti.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poboljšanje PR-a i vidljivosti u javnosti. Kako kod publikke tako i u različitim medijima.
Očekivani rezultati za volontere: Uvid u rad organizacije i kako nastaje predstava s gluhoslijepm osobama. Stjecanje znanja i vještina u PRu na FB i u ostalim medijima, možda i otvaranej Instragram profila.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.