Gdje sam?

Victor Croatian International 2020

Hrvatski badmintonski savez organizira međunarodno natjecanje u badmintonu, Victor Croatian international 2020, u vremenu od 16.4. - 19.4.2020 (40 država, 250 natjecatelja, Dom sportova, mala dvorana).

Za događanje su nam potrebni linijski suci, uzrast 16. godina na dalje. Poduka traje cca 1- 2 sata, prije turnira. Linijskim sucima osigurana je prehrana za vrijeme trajanja turnira, majica s logom turnira, dolazak na party, sportki rekvizit - badmintonski reket. Poduka za linijskog suca se provodi na Zagrebačkom velesajmu, subota, popodnevni sati, trajanje1 sat.

Direktor turnira - Željko Miškulin

Više o Savezu na: www.cba.hr/

Organizator: Hrvatski badmintonski savez
Datum početka: 16.04.2020.
Lokacija: Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb, Dom sportova - dvorana III

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Organizator(i): Hrvatski badmintonski savez
Lokacija projekta:Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb, Dom sportova - dvorana III
Ciljana skupina: od 16 do 70 godina
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 16.04.2020
Datum završetka:19.04.2020
Broj sati: 20
Učestalost: tjedno
Od - do: 9,00-15,00 ili od 15,00 -21,00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: 16 godina
Kontakt osoba: zeljko.miskulin@zagreb.hr
Web stranica: www.crointer.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: turnir se održava od 16. - 19. travnja i sudite prema vašem slobodnom vremenu i mogućnostima. Volonteri se mogu uključiti u besplatnu poduku igranja badmintona i rekreaciju.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: uspješna organizacija i provedba natjecanja i uspješno provedena poduka i usvojena znanja za linijskog suca, s mogućnošću sudjelovanja na drugim međunarodnim turnirima-beplatan prijevoz, hrana i smještaj...npr Beč, Budimpešta
Očekivani rezultati za volontere: polaznici volontiranja steći će znanje linijskog suca u badmintonu i znanje sujelovanja i organiziranja velikih sportskih događanja

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.