Gdje sam?

31. muzički biennale Zagreb

Program volontiranja 31. MBZ festivala kroz uključivanje u produkcijsko-organizacijski tim pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jednog od najznačajnijih festivala suvremene glazbe.

31. MBZ festivalom proslavit će se 60. obljetnica festivala, a slavljeničko izdanje predstavit će pluralizam skladatelj(ic)a današnjice, ali i podsjetiti na mnogobrojne etablirane skladateljske ličnosti druge polovice 20. i početka 21. stoljeća koje su ostavile nezaboravan trag u svijetu suvremenog Zagreba. 

Volonterske aktivnosti uključuju asistenciju MBZ timu, pred-produkcijske i produkcijske poslove, vođenje poslovne komunikacije, priprema projekata i programa, priprema programskog rasporeda i organizacija produkcijskih aktivnosti, asistencija pri operativnih aktivnostima. 

Idući 31. muzički biennale Zagreb održat će se od 17. do 25. travnja 2021. godine.

Više info na: www.mbz.hr/hr/30-muzicki-biennale-zagreb/o-festivalu

Organizator: MBZ
Datum početka: 16.03.2020.
Lokacija: BERISLAVIĆEVA 9, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): MBZ
Lokacija projekta:BERISLAVIĆEVA 9, Zagreb
Ciljana skupina: mladi zainteresirani za sve oblike umjetnosti
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 16.03.2020
Datum završetka:01.06.2020
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: 8.30 - 15.30
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: NINA ČALOPEK
Web stranica: www.mbz.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Interes za umjetnost, dobra volja i želja za učenjem, sklonost timskom radu, razvijene komunikacijske vještine. Volonterske aktivnosti uključuju asistenciju MBZ timu, pred-produkcijske i produkcijske poslove, vođenje poslovne komunikacije, priprema projekata i programa, priprema programskog rasporeda i organizacija produkcijskih aktivnosti, asistencija pri operativnih aktivnostima. Svi zadaci za trajanja volontiranja su u nadležnosti glavne producentice MBZ-a.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Organizacija kroz rad s volonterima dobiva novu perspektivu i svježe uvide na sadržaj koji je u fokusu organizacije. Ujedno tim u organizaciji želi slušati i biti otvoren za ideje i prijedloge kako na račun same radne strukture, tako i unutar radnog procesa. Ujedno je ovo i prilika da se na ovom polju - produkcije i organizacije - koje nema jasno formulirani obrazovni sistem i pri kojoj se najbolje ući upravo kroz samo iskustvo - steknu iskustva kroz tzv. peer to peer učenje.
Očekivani rezultati za volontere: - aktivni uvid u produkcijsko-organizacijske poslove najvažnijeg međunarodnog festivala suvremene glazbe u Hrvatskoj; - jedinstvenu priliku za upoznavanje produkcijsko-organizacijski poslova koji su pred-faza svakog festivala, svake organizacije kulturnih događanja, uvid u osnovno funkcioniranje kulturne industrije i suvremeno-glazbene scene; - ulazak u radni kontekst s one strane pozornice! - stalni kontakt i rad s MBZ produkcijskim timom, ali i komunikaciju i korespondenciju s umjetnicima, tehničkim timom i sl. - ovisno o interesima volontera, a u dogovoru s MBZ timom, moguće je volontiranje i na poslovima koji su vezani za festivalsku komunikaciju. - potvrda o volontiranju i upis u volontersku knjižicu

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.