Gdje sam?

Mladi mentori

Mladi mentori su educirani volonteri koji provode aktivnosti s djecom koja se liječe od maligne bolesti u dva hematoonkološka odjela u Zagrebu- u Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klinika za tumore) i KBC-u Zagreb – Rebro. Liječenje malignih bolesti nerijetko je dugotrajno, tijekom procesa liječenja djeca borave na odjelima i odvojeni su od svakodnevnog života na koji su navikli. Kako bi djeci dani brže prolazili i kako bi bili ispunjeni igrom, smijehom, pjesmom i razgovorima, u tome im pomažu upravo mladi mentori!

Obaveze mladih mentora su minimalno dvije posjete odjelima mjesečno, sudjelovanje na supervizijskim susretima jednom mjesečno (po potrebi i individualna supervizija) i pisanje izvještaja (nakon svakog susreta). Volonterima nudimo sudjelovanje u našim ostalim volonterskim aktivnostima, edukacijama i druženjima.

Organizator: Krijesnica
Datum početka: 07.02.2020.
Lokacija: Ilica 197/ Kišpatićeva 12, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Krijesnica
Lokacija projekta:Ilica 197/ Kišpatićeva 12, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca koja se liječe od malignih bolesti u bolnicama
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 07.02.2020
Datum završetka:31.12.2020
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: 17:00 - 18:30
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Jelena Mažar Popović
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Uz volontiranje na odjelima, redovita supervizija obavezna je za sve volontere.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Minimalno 30 volontera sudjelovat će na edukaciji za mlade mentore i dobiti mogućnost volontirati na odjelu. Volonteri će imati mogućnost u 4 termina posjećivati djecu na odjelima, a imat će supervizije jednom mjesečno.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će kroz edukaciju steći osnovna znanja o malignim bolestima dječje dobi, komunikaciji s djecom, kreativnim tehnikama i volonterstvu u zdravstvu. Kroz volontiranje steći će vrijedno iskustvo rada s djecom i senzibilizaciju za probleme s kojima se oboljela djeca suočavaju.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.