Gdje sam?

Učitelj programiranja na tečaju za izbjeglice

Tražimo volontere koji će se pridružiti našem timu učitelja i podučavati HTML, CSS i JavaScript naše korisnike - izbjeglice i tražitelje azila u našem proljetnom semestru. Naši učenici su stekli znanje iz osnova HTML-a i CSS-a na našim prethodnim tečajevima te će sad unaprijediti svoje znanje u sljedećem semestru.

Neki od volonterskih zadataka će biti:

  • priprema za nastavni sat u dogovoru s ostalim kolegama i prema zajedničkom curriculumu
  • izvođenje nastave

Uz obavljanje volonterskih zadataka moći ćeš steći iskustvo rada s osjetljivim društvenim skupina te upoznati ljude iz različitih kultura! U našem radu promičemo toleranciju i solidarnost, a ako su to i tvoje vrijednosti pozivamo te da nam se priključiš. 

Vjerujemo da su znanje i prijateljstvo najveći darovi koje možemo pokloniti nekom tko je bio prisiljen napustiti svoj dom. I snažno vjerujemo da ljudski potencijal nema granica!

Organizator: Borders:none
Datum početka: 10.02.2020.
Lokacija: Zagrebački Velesajam, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Borders:none
Lokacija projekta:Zagrebački Velesajam, Zagreb
Ciljana skupina: Izbjeglice
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 10.02.2020
Datum završetka:30.04.2020
Broj sati: 5
Učestalost: mjesečno
Od - do: 18:00-19:30
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Natalija Koprtla
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Tečaj će se odvijati u prostorima ZICER-a na ZG Velesajmu, ponedjeljkom i srijedom od 18:00-19:30. Od volontera se očekuje kad potvrdi dolazak na aktivnost da bude prisutan.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Naši korisnici steći će znanje u programiranju koje će ih pripremiti za tržište rada u IT sektoru.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati prilike upoznati se s drugim kulturama, vježbati meke vještine kroz pristup našim polaznicima i vježbati vještine prezentacije i podučavanja u grupi. Također, steći će vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.