Gdje sam?

Što nastaje?

Umjetnička organizacija Multimedijalna koliba poziva sve zainteresirane za iskustvo rada u plesno – vizualnom umjetničkom projektu Što nastaje?.

                   

Izvedbe u sklopu projekta održavaju se u prostorima Akademije likovnih umjetnosti 21., 22., 28. i 29.9. 2019., a pripremni period započinje u četvrtak, 5.9.

Što nastaje? naziv je serije izvedbenih eksperimenata za publiku i s publikom osmišljen kao iskustveno događanje koje istražuje procese nastanka grupne koreografije. (http://multimedijalnakoliba.hr/projekti/34/18/sto-nastaje).

Period volontiranja je, prema mogućnostima volontera/ke i planu pripremi i izvedbi, prije i/ili tijekom izvedbi, nekoliko sati dnevno u prijepodnevnim i ranim poslijepodnevnim satima. Volonter/ka prema svojim interesima i potrebama projekta – provodi aktivnosti poput:

- sudjelovanje na izvedbama – dijeljenje materijala za izvedbu, dijeljenje programa, postavljanje radova nastalih tijekom izvedbe
- priprema prostora na Akademiji
- spremanje materijala nakon izvedbi
- nošenje težih materijala - šljunka, pijeska

Organizator: Umjetnička organizacija Multimedijalna koliba
Datum početka: 05.09.2019.
Lokacija: Jabukovac 10, Akademija likovnih umjetnosti, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Umjetnička organizacija Multimedijalna koliba
Lokacija projekta:Jabukovac 10, Akademija likovnih umjetnosti, Zagreb
Ciljana skupina: Široka javnost
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 05.09.2019
Datum završetka:29.09.2019
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: Po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Marija Kamber
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Pp prijavi svi će volonteri biti upućeni u detalje termina i podjele poslova od strane producentice organizacije.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Projektom ciljamo izbrisati granicu između izvođača i publike u procesu u kojem smo svi istovremeno svjedoci i akteri događanja te dijelimo odgovornost za viđeno i doživljeno.
Očekivani rezultati za volontere: Multimedijalna koliba i projekt Što nastaje nude volonterima iskustvo u organizaciji interdisciplinarnog umjetničkog projekta te sudjelovanje u umjetničkim procesima u opuštenoj, poticajnoj i zabavnoj atmosferi, stjecanje novih poznanstava.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.