Gdje sam?

Festival prava djece

Udruga za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator traži volontere za jedini potpuno inkluzivni festival u Hrvatskoj, Festival prava djece. 
        

Riječ je o festivalu koji promovira dječja prava, stvaralaštvo djece i mladih i jednak pristup kulturnim sadržajima za sve, a održava se od 16. listopada do 8. studenog u 22 grada diljem Hrvatske.
Od volontera očekujemo pomoć u pripremi, koordinaciji i organizaciji aktivnosti u sklopu Festivala, projekcija filmova, radionica i debata za djecu, mlade i obitelj. Volonteri će nam pomoći u distribuciji poziva, dočekivanju posjetitelja, poslovima organizacije Festivala i administracije.

Organizator: Udruga za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator
Datum početka: 01.10.2019.
Lokacija: Medveščak 53, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator
Lokacija projekta:Medveščak 53, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca, mladi, obitelji
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 01.10.2019
Datum završetka:20.11.2019
Broj sati: 8
Učestalost: tjedno
Od - do: Po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Irena Domitrović
Web stranica: https://www.festivalpravadjece.com/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od volontera očekujemo predan rad i ugodnu suradnju uz ozbiljan pristup volontiranju. Važno nam je da volonteri budu spremni pomoći nam i tijekom vikend aktivnosti koje nikada ne traju dulje od tri sata. Sve zainteresirane volontere koji imaju između 18 i 35 godina, molimo da nam pošalju životopis i motivacijsko pismo (do 900 znakova), na hrvatskom jeziku u PDF formatu, na e-mail: festivalpravadjece@alternator.hr.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonteri će doprinijeti kvaliteti događaja, kako u pripremi, tako i u realizaciji samog Festivala. Naša udruga otvorena je za suradnju i timski rad, a suradnja s volonterima samo će poboljšati naš rad. Visoko cijenimo volonterski rad, te ćemo nastojati da se satnica rada volontera uskladi s njihovim drugim obvezama.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati priliku stjecanje iskustva u radu s djecom i mladima i stjecanje iskustva u radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Volonteri će dobiti priliku učiti o dječjim pravima i važnosti inkluzije i integracije, kako bi zaista svako dijete imalo jednak pristup kulturnim sadržajima. Kroz volontiranje na ovom Festivalu volonteri će imati priliku upoznati stručnjake koji se svakodnevno bore za povećanje inkluzije u hrvatskom društvu, a sudjelovanjem u brojnim aktivnostima Festivala volonterima ćemo omogućiti i upoznavanje s procesom organizacije festivalskih događanja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.