Gdje sam?

THE PITCH: Erasmus+ edukacija o prezentacijskoj vještini "pitchinga" i rada s marinaliziranim skupinama

Centar za kulturu Trešnjevka koordinira međunarodno Erasmus+ partnerstvo u sklopu kojeg razmjenjujemo znanja i vještine o radu s marginaliziranim skupinama sa sličnim organizacijama iz Europe.

U sklopu projekta, partnerske organizacije organiziraju edukativne radionice na temu "pitchinga" (prezentacijske metode koju možemo koristiti kako bi unaprijedili vlastite vještine, te u radu s marginaliziranim skupinama - kako bi ih naučili prezentirati sebe, stekli samopouzdanje za razgovor za posao i slično).

Ono što je inovativno u ovom projektu je to što prezentacijsku vještinu "pitchinga" direktno povezujemo s dramskim vještinama - kako bi polaznici osvijestili važnost neverbalne komunikacije, govora tijela itd.

Također, svi sudionici na kraju programa sudjeluju na tzv. "Pitching Forumu" - online prijenosu uživo u kojem svako u 30 sekundi iznese svoj "pitch".

Ovaj put pozivamo volontere da sudjeluju i uče od organizacije "Prizma" u Mariboru, Slovenija.

Volonteri će sudjelovati na radionici i steći vrijedna znanja, koja će zatim prenijeti u lokalnoj zajednici na Trešnjevci.

Svi troškovi putovanja, smještaja i prehrane su financirani od strane Erasmus+.

Organizator: Centar za kulturu Trešnjevka
Datum početka: 08.09.2019.
Lokacija: Prizma udruga, Maribor

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za kulturu Trešnjevka
Lokacija projekta:Prizma udruga, Maribor
Ciljana skupina: marginalizirane skupine, mladi nezaposleni, volonteri
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 08.09.2019
Datum završetka:14.09.2019
Broj sati: 40
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9-17
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Kontakt osoba: Ivan Hromatko
Web stranica: https://www.cekate.hr/program/erasmus-u-cekate-the-pitch/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Sudionici će potpisati volonterski ugovor te će svi troškovi njihovog sudjelovanja biti pokriveni od strane Erasmus+ (preko Centra za kulturu Trešnjevka). Po završetku programa, sudionici će dobiti priliku prezentirati svoja znanja u lokalnoj zajednici (lokalna radionica za marginalizirane skupine)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonteri će steći vrijedna znanja o prezentacijskoj metodi "pitchinga" koje će zatim primijeniti u radu s marginaliziranim skupinama u lokalnoj zajednici (Dom kulture Prečko ili Centar za kulturu Trešnjevka). Time ćemo steći dodatni edukacijsko-kulturni, pa i umjetnički program u lokalnoj zajednici, a volonteri će dobiti priliku primijeniti svoja znanja i vještine u radu s marginaliziranim skupinama
Očekivani rezultati za volontere: ZNANJA I VJEŠTINE: rezentacijska metoda "pitchinga", dramske vještine, prezentacijske vještine (općenito) - korisno u razgovoru za posao, radu s marginaliziranim skupinama // ISKUSTVA: rad s marginaluiziranim skupinama, rad u međunarodnom okruženju // STATOVI: proaktivnost, samopouzdanje, poduzetništvo, empatija

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.