Gdje sam?

ŠIBENSKE ŠAPE TRAŽE WEB ADMINISTRATORA

Šibenske šape imaju jednostavnu web stranicu kreiranu putem userfreindly platforme Ucraft.

                    

Od web administratora ne očekujemo da je nužno upoznat s Ucraft-om, ali poželjno je da se susreo/la sa sličnim softverom ili da je voljan/a naučiti ga koristiti. Po potrebi će trebati ažurirati sadržaj (kreirati nove oglase pasa, obnavljati slike i informacije, dodavati obavijesti i slično). Idealno bi bilo kada bi ista osoba imala osnovna znanja korištenja Photoshopa zbog potrebe oblikovanja materijala prije objave. Osoba ovaj posao može raditi od kuće, odnosno s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme, ali treba biti dostupna udruzi za povremene hitne objave (treba moći reagirati unutar 2-3 dana). Posla ima za otprilike 3 sata tjedno, međutim količina posla može varirati. S volonterom će se raditi individualno dok sve ne savlada, a kad se bude osjećao/la da je spreman/a samostalno preuzeti poziciju i dalje ćemo mu biti dostupni za pomoć.

Organizator: Udruga Šibenske šape
Datum početka: 01.10.2019.
Lokacija: Bilo gdje, Online posao

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Šibenske šape
Lokacija projekta:Bilo gdje, Online posao
Ciljana skupina: Volonteri
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 01.10.2019
Datum završetka:31.12.2019
Broj sati: 30
Učestalost: tjedno
Od - do: Po želji volontera
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica
Dizajn: Web dizajn, Grafički dizajn
Kontakt osoba: Ivana Mrduljaš
Web stranica: www.sibenskesape.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Želimo napomenuti da već postoji aktivni član udruge koji odrađuje poslove web administracije, tako da se traži osoba koja bi ovaj posao preuzela kada je član udruge spriječen zbog posla, putovanja ili drugih obveza.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Cilj ove pozicije je održavati stranicu organiziranom te ažurirati podatke o oglašenim psima te im tako povećati šanse za udomljenjem.
Očekivani rezultati za volontere: Mogu nam se javiti i informatički pismene osobe bez iskustva u izradi ili ažuriranju web stranica, dok god su dobro informatički potkovani i imaju volje za učenjem. Volonter može steči iskustvo u izradi web stranica.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.