Gdje sam?

Volontiranje na ZeGeVege festivalu

 ZeGeVege te zove! Najveći festival veganstva u regiji sve je bliže i čeka tvoje vrijedne ruke da ga učine najboljim dosad!

                    http://prijatelji-zivotinja.hr/data/image_3_13475.jpg

Ako imaš slobodnog vremena od 5. do 8. rujna i želiš ga iskoristiti na najbolji mogući način – pomažući životinjama i našem planetu, trebamo baš tebe! Nudimo ti dobru glazbu i još bolje društvo, razne edukacije i radionice, nova znanja i vještine, a sve uz puno zabave i smijeha.

Prijavi se online prijavnicom, podijeli s nama svoje interese i jake strane i postani dio ZeGeVege tima! Sve što ti treba je dobra volja, drugih uvjeta nema. Ako imaš bilo kakva pitanja za nas i potrebne su ti dodatne informacije, ne ustručavaj se, već nam se javi na mail: info@zegevege.com. Željno iščekujemo tvoju prijavu!

Organizator: Prijatelji životinja
Datum početka: 01.08.2019.
Lokacija: Jurišićeva 25, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Prijatelji životinja
Lokacija projekta:Jurišićeva 25, Zagreb
Ciljana skupina: Šira javnost
Ciljani broj volontera:80 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 01.08.2019
Datum završetka:08.09.2019
Broj sati: 6
Učestalost: godišnje
Od - do: Po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Lorena Herceg, Mate Petković
Web stranica: http://www.zegevege.com/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Građane i širu javnost želimo potaknuti na održiv, ekološki i zdrav način života te želimo potaknuti i razviti svijest o očuvanju okoliša i života na Zemlji.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Festivalom želimo predstaviti javnosti svoje aktivnosti, približiti pojam veganstva i održivog življenja.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći nova znanja o održivom načinu življenja te kako sami mogu smanjiti vlastiti štetan utjecaj na okoliš. Također, steći će nova znanja u raznim područjima organizacije, rada na štandovima te razviti timski rad.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.