Gdje sam?

Ljubav se ne kupuje

Manifestacija "Ljubav se ne kupuje" u sklopu je kampanje "Udomi, ne kupuj" Mreže za zaštitu životinja i održava se na Trgu bana Josipa Jelačića od 8-15h.

                            http://www.prijatelji-zivotinja.hr/data/image_3_13009.jpg

Cilj kamapnje je pozivanje na udomljavanje napuštenih životinja umjesto kupovine jer životinje nisu predmeti i ne bi trebale biti dio trgovine niti poklon. 

Također, apelira se na provođenje Zakona o zaštiti životinja te propisivanje i provođenje trajne sterilizacije kao jedinog sigurnog načina kontrole razmnožavanja te mikročipiranje.

Potrebna je pomoć volontera pri istovaru i postavljanju štandova od 6-8h, tijekom manifestacije rad na štandu te nakon manifestacije od 15-17h pri utovaru i rastavljanju štandova.

Nakon rada podružit ćemo se uz ručak u prostoru Udruge, na adresi Jurišićeva 25. :)

Organizator: Prijatelji životinja
Datum početka: 15.06.2019.
Lokacija: Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Prijatelji životinja
Lokacija projekta:Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb
Ciljana skupina: Svi zainteresirani
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 15.06.2019
Datum završetka:15.06.2019
Broj sati: 11
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 6-17
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: Ozbiljan pristup radu
Kontakt osoba: Mate Petković
Web stranica: http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Moguće se prijaviti samo za rad na utovaru, istovaru ili na štandu. Dakle
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Cilj kamapnje je pozivanje na udomljavanje napuštenih životinja umjesto kupovine jer životinje nisu predmeti i ne bi trebale biti dio trgovine niti poklon. Također, apelira se na provođenje Zakona o zaštiti životinja te propisivanje i provođenje trajne sterilizacije kao jedinog sigurnog načina kontrole razmnožavanja te mikročipiranje.
Očekivani rezultati za volontere: Sticanje znanja pri postavljanju manifestacije na javnoj površini te rada na štandu. Sticanje znanja o pravilnom odnosu prema životinjama te kućnim ljubimcima koje nisu stvari i ne bi smjele biti dio trgovine ili poklona. :)
Komentar organizatora: Životinje nisu predmeti i ne bi trebale biti dio trgovine ni poklon. Mreža za zaštitu životinja poziva sve koji imaju uvjete da udome životinju jer kada bi svi umjesto kupovine izabrali udomljavanje, sva skloništa u Hrvatskoj bila bi prazna. Kampanja „Udomi – ne kupuj” s macama, kunićima i psima, koja poziva na udomljavanje umjesto kupnje porukom „Ljubav se ne kupuje”, moći će se vidjeti na jumbo plakatima po cijeloj Hrvatskoj te će njome Mreža za zaštitu životinja ukazati na problem napuštanja i velikoga broja životinja koje čekaju dom.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.