Gdje sam?

Otvorene prijave za volontiranje na 28. DHF-u

Priliku za stjecanje iskustva u svim segmentima organizacije filmskog festivala, te za dobru zabavu na većinski open air događaju nudi volontiranje na 28.DHF-u.
                               http://www.moj-film.hr/data/festivali/dhf.jpg
Savjesni i dinamični kandidati stariji od 18 godina, skloni filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici pozivaju se da odvoje malo slobodnog vremena i pridruže se timu 28. DHF-a. Volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama, u sektorima popratnih događanja, promocije i press službe.
 
Pogledajte kako je bilo prošle godine: https://bit.ly/2IeEgi2
 
Festival se održava od petka 14. do utorka 18. lipnja 2019. na platou iznad Kina Tuškanac, u Kinu Tuškanac, Centru za kulturu Trešnjevka, Parku Stara Trešnjevka te u Kulturnom centru Mesnička.
 
Prilikom prijave potrebno je poslati biografiju i kratko motivacijsko pismo uz dodatne napomene o željenom sektoru i terminima raspoloživosti na e-mail Službe za volontere DHF-a: volonteri@danihrvatskogfilma.net. na istu se adresu također možete obratiti za dodatne informacije i pitanja vezana uz prijavu.

Organizator: Dani hrvatskog filma
Datum početka: 14.06.2019.
Lokacija: Tuškanac 1, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dani hrvatskog filma
Lokacija projekta:Tuškanac 1, Zagreb
Ciljana skupina: 18+
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 14.06.2019
Datum završetka:18.06.2019
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 14:30 do 00:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Luka Hrvoj
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Dani hrvatskog filma (DHF) tradicionalna su smotra najboljih domaćih kratkih i srednjemetražnih igranih, dokumentarnih, eksperimentalnih, animiranih i namjenskih filmova koja od 1992. na jednom mjestu okuplja hrvatske filmske zvijezde, nudeći i pogled u našu filmsku baštinu te kinematografije drugih zemalja. Uz filmski program, festival donosi i izložbe, okrugle stolove, tribine, promocije knjiga te bogat kulturno-zabavni sadržaj.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Velika pomoć organizacijskom timu u dočekivanju publike na koncertima, pomoć pri glasanju publike itd
Očekivani rezultati za volontere: Izvrsnu priliku za stjecanje uvida u sve segmente organizacije filmskog festivala i stanje suvremene hrvatske filmske produkcije svih rodova, kao i za dobru zabavu na većinski open air događaju nudi volontiranje na 28. DHF-u (14. – 18. lipnja 2019.).
Komentar organizatora: Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2019.! 

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.