Gdje sam?

Ragbi 7 Europsko prvenstvo

 Na tri turnira Europskog prvenstva nastupiti će žene, muškarci i U18, a natjecanje će se održati u subotu i nedjelju, 15. i 16.6.2019.

                 /userfiles/Otvaranje 2018.jpg

U muškoj i ženskoj konkurenciji ujedno se radi i o pretkvalifikacijskim turnirima za Olimpijske igre, a u dva dana u Zagrebu će sveukupno nastupiti 36 reprezentacija s čak 540 članova. S obzirom na veličinu priredbe, volonterima bi ovo bilo zanimljivo iskustvo te bi sudjelovanjem u bilo kojoj ulozi naučili puno toga o organizaciji sportskog događaja. Uključiti se možete kao vodiči reprezentacija, redari, prodavači, vozači, pomoć u uredu, na zapisničkom stolu itd.

 

Organizator: Hrvatski ragbijaški savez
Datum početka: 15.06.2019.
Lokacija: Stadion Stjepan Spajić, Radmanovačka 22, Siget, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski ragbijaški savez
Lokacija projekta:Stadion Stjepan Spajić, Radmanovačka 22, Siget, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 15.06.2019
Datum završetka:16.06.2019
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-18
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Ivana Maras, ivana.maras@rugby.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Svi volonteri dobiti će hranu i piće, a ako nisu u mogućnosti sudjelovati na oba dana natjecanja, moguće je uključiti se i samo na dio. Isto tako, dio volontera trebati ćemo i nekoliko dana prije samog događaja.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nakon uspješno organiziranih Europskih prvenstava proteklih godina, dobili smo povjerenje organizirati najveće do sada, s čak tri turnira u isto vrijeme. Nadamo se novoj uspješnoj organizaciji koja ujedno znači i razvoj našeg sporta u Hrvatskoj, ali i promidžbu Zagreba kao turističke destinacije.
Očekivani rezultati za volontere: Uključivanjem u ovako veliki sportski događaj, volonteri će naučiti puno toga o organizaciji velike sportske priredbe i sportskom menadžmentu, nevezano uz to u kojoj se ulozi našli. Uz to, od svih naših volontera prijašnjih godina dobivamo pozitivne povratne informacije, a ono što im se najviše sviđa je druženje, veliki broj novih ljudi i pozitivna atmosfera.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.