Gdje sam?

Volontiraj na radionici mozaika za osobe 55+

U sklopu projekta "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost"

          /userfiles/mozaik.jpg      /userfiles/seniori najava.jpg                                             

u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica tijekom svibnja se održava radionica mozaika za osobe starije od 55 godina. Voditeljica radionice je umjetnica Nikolina Manojlović Vračar, čije mozaike možete pronaći na nekoliko lokacija u Zagrebu.

Pozivamo sve volontere/ke, bez obzira na dob, da se uključe u realizaciju radionice! Vaša pomoć nam je potrebna prvenstveno u prenošenju materijala (alata, pločica, stolova itd.) na 2. kat, a svi zainteresirani volonteri/ke će ujedno imati priliku sudjelovati u izradi mozaika.

Radionice će se održavati utorkom i srijedom od 14h do 19h u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica u Ozaljskoj 16. U dogovoru s organizatorom, volontiranje je moguće i samo na početku ili završetku radionice (13:00-14:00 / 18:00-19:00), kod iznošenja, odnosno pospremanja materijala.

Organizator: Prostor rodne i medijske kulture K-zona
Datum početka: 07.05.2019.
Lokacija: Ozaljska16, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Prostor rodne i medijske kulture K-zona
Lokacija projekta:Ozaljska16, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe starije od 55 godina
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 07.05.2019
Datum završetka:29.05.2019
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: 13-19h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Drugo

Fizička spremnost
Kontakt osoba: tihana@voxfeminae.net
Web stranica: https://voxfeminae.net/tresnjevka/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Prenošenje materijala potrebnih za realizaciju radionice mozaika iz prizemlja na 2. kat (bez lifta) i obrnuto. Moguće je jednokratno ili višekratno volontiranje. Ako imate, ponesite svoje rukavice, no ako nemate, mi ćemo vam ih osigurati. Volonterima će biti osigurano osvježenje (voda, sok, kava/čaj, keksi) i promotivni kišobrani/torbe.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo pomoć volontera u realizaciji radionice, čiji je cilj poboljšanje kvalitete života osoba starijih od 55 godina njihovim uključivanjem u kreativne aktivnosti. No, u svrhu poticanja međugeneracijske solidarnosti, učenja novih vještina i poticanja kreativnosti osoba svih životnih dobi, zainteresirani volonteri će se također moći uključiti u izradu mozaika.
Očekivani rezultati za volontere: Uvid u organizaciju radionica; sudjelovanje na radionici mozaika; znanje o tehnici mozaika; kreativno izražavanje; druženje s osobama starije životne dobi
Komentar organizatora: Više informacija: 091 795 7005, tihana@voxfeminae.net

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.