Gdje sam?

Volontiranje u Fali

FALA radi 10 sati dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini i naše životinje (7 konja, 5 mačaka, 2 psa i jarac) nas trebaju svaki dan, neovisno o blagdanima i neradnim danima.     

     

Trebamo odgovorne mlade ljude koji žele boraviti i učiti u prirodi sa konjima, a u mogućnosti su dugoročno volontirati u Udruzi, imaju iskustva u radu sa konjima i/ili u radu sa djecom sa posebnim potrebama.

Dolasci u jutarnjoj smjeni od 9.00 do 13:00 sati 2 x tjedno (pon-ned) - briga o konjima, hranjenje i timarenje konja, obavezno je sudjelovanje u terapijama, edukacijama. Mogućnost savjetovanja i  ispravaka. Ukoliko ste novi u ovom divnom svijetu konja, obavezni su dolasci minimalno 3x tjedno po 2 sata.

Nakon dolazaka, interesa i osnovnih provjera znanja i potpisa Ugovora, omogućeno je sudjelovanje u ostalim zanimljivim projektima Udruge.

Organizator: FALA
Datum početka: 18.04.2019.
Lokacija: Kustošijanska bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): FALA
Lokacija projekta:Kustošijanska bb, Zagreb
Ciljana skupina: mladi, od 23 do 35 godina
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 18.04.2019
Datum završetka:31.12.2019
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 9.00 - 11.30 i dr. po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Prikupljanje sredstava
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Monika Mišić Član Udruge Fala i koordinator volontera monika.mii8@gmail.com +385 91 600 88 03
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: .
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga Fala će osigurati osnovna znanja o tome kako odgovorno i pravilno postupati sa konjima, te ukazati na znakove kojima konji komuniciraju s nama i međusobno. Knjiga volonterskih aktivnosti temelj je za evidenciju dolazaka. Redovitost otvara vrata edukacijama o kojima se odlučuje kvartalno (svaka tri mjeseca) u suradnji sa Predstavnikom volontera i Koordinatorom volontera. Grupne edukacije su 1-2 x mjesečno, većinom vikendom a individualne gotovo svakodnevno.
Očekivani rezultati za volontere: Nakon usmjeravanja i dogovora, volonteri potpisuju Ugovor te imaju priliku sudjelovati u programima i projektima Udruge u kojima mogu dobiti napredna znanja o konjima, terapijama konjima, održavanju konja, osnovama jahanja itd.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.