Gdje sam?

30. MUZIČKI BIENNALE ZAGREB

Pridruži se timu 30. muzičkog biennala Zagreb!

ŠTO JE MBZ?

30. MBZ - Glazba.Zvuk-Grad.Prostor

Od 1961. MBZ je najaktivniji i najvažniji festival u Hrvatskoj, u potpunosti posvećen novoj glazbi svih žanrova. Visoki standard glazbene produkcije, kreativnost, „živi klasici“ i dolazeći talenti – sve to je Muzički biennale Zagreb.

Programski fokus 30. muzičkog biennala Zagreb je Grad i glazba. 

Grad ćemo pokušati glazbeno razložiti na mnogobrojne načine, od transformacije zvuka konkretnog gradskog središta u suvremeno skladateljsko pismo,  pa sve do problematiziranja urbanih (zvukovnih) struktura ili stvaranjem nekog imaginarnog surogatnog grada.

                    https://www.mbz.hr/files/Image/thumbs/MBZ_2019_03.png

Organizator: MBZ
Datum početka: 25.03.2019.
Lokacija: Razne lokacije, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): MBZ
Lokacija projekta:Razne lokacije, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi, studenti
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 11 volontera)
Datum početka: 25.03.2019
Datum završetka:13.04.2019
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: 11 - 24
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Nina Čalopek
Web stranica: www.mbz.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Program volontiranja 30. MBZ festivala, kroz razne aktivnosti, pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jednog od najznačajnijih festivala suvremene glazbe.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: ŠTO SE OD MENE OČEKUJE? Sklonost timskom radu, razvijene komunikacijske vještine, dobra volja i osmjeh J Volonterske aktivnosti uključuju asistenciju umjetnicima i publici, asistenciju pri uređenju, pripremi i raspremanju prostora prema projektnim programima, asistencija pri praćenju inventara, asistencija pri operativnim aktivnostima…
Očekivani rezultati za volontere: ŠTO JA MOGU OČEKIVATI OD VAS? Za početak, puno puno dobre glazbe. I jedinstvenu priliku za upoznavanje festivalskog svijeta, s one strane pozornice. I druženje s glazbenicima i drugim umjetnicima, glazbenim entuzijastima i kreativcima. I iskustvo rada na najvažnijem međunarodnom festivalu suvremene glazbe u Hrvatskoj. Uz potvrdu o volontiranju i upis u knjižicu, naravno! A imamo super merch – majice, platnene vrećice i genijalne tekice
Komentar organizatora: Prijave i informacija na: na Nina.Calopek@hds.hr

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.